Пройшов дощ з грозою

04.09.2019 о 08:10 0

Вночі з 3 на 4 вересня в Олександрівці пройшов дощ з грозою. Цей дощ чекали ціле літо, але на жаль він пішов тільки на початку осені. Місцями дув сильний вітер, але чи "наламав він дров" ще не відомо.

За прогнозом 5 вересня весь день в Олександрівці буде хмарним. Уночі йтиме дрібний дощ. Вранці розпогодиться, та більше цього дня опадів не передбачається.

6 вересня вдень в Олександрівці хмари з'являться на небі лише тільки для того, щоб ввечері розсіятися. Ніч та ранок пройдуть без опадів. Удень очікується дощ із грозою, який до вечора повинен закінчитися.

Особливу увагу хочеться звернути на активних користувачів мережі Інтернет, адже вони можуть понести непередбачувані витрати у разі, якщо гроза своїм розрядом спалить роутери та модеми. Також слід зазначити, що коли ви вимикаєте під час грози модеми і роутери з розетки, то вимикайте з них кабель, який йде з вулиці. Є випадки, коли вимкненням самої мережі живлення пристроїв не достатньо. Тому будьте обачні та вимикайте пристрої та кабелі з розетки.


Автор публікації
Поділитись в соц. мережах

Всього комментів: 0
avatar