Сміття на дитячому майданчику с.Нової Осоти

13.08.2019 о 06:26 0

Цю історію розповіла місцева жителька с. Нова Осота Наталія В‘юн і ми не могли не опублікувати її в наших новинах.

Три роки тому, В‘юн Олександр та Порядько Тетяна Іванівна (завідувач клубу), прийняли рішення облаштувати зону відпочинку для дітей та дорослих за сільським клубом. Матеріали загалом шукали самостійно та за свії кошти. Спершу було генеральне прибирання, скошування трави та очищення відповідних зон. Допомагало багато місцевих жителів, навіть дітей. Що ми маємо зараз: зона відпочинку (стіл з лавками, мангал, стійка для сковорідки, рукомийник,проведене світло), спортивна зона: футбольне поле,з сіткою для волейболу, баскетбольне кільце, дві лавки, турніки, брусся, гойдалки. Що ми маємо зараз і як дорослі люди віднеслися до цього?! А ось так як на цих фото, при тому що на території є 2 сміттєвих баки!!! Це страшенно обурює тих людей які вклали сюди свою душу, кошти і час, бо хотіли як краще для місцевих жителів та їх дітей, а вони в свій час так «подякували» їм..
Наталія В‘юн

Знову продовжується вихованість наших людей, яка так пригнічує не тільки жителів с. Нова Осота, а і всіх інших, хто докладає масу зусиль для процвітання селища в якому живе. На жаль, такі люди завжди були і будуть, але ми не перестанемо з ними боротись.

Схожу історію, яка трапилась в с.Бірках - "Вандали на Грушках", де люди понівечили туалет, який власними силами побудували місцеві жителі села.


Автор публікації
Поділитись в соц. мережах

Всього комментів: 0
avatar