Street Workout - переможці визначились у безкомпромісній боротьбі

10.09.2012 о 11:26 0

8 вересня в селищі Олександрівці на Центральному стадіоні імені Миколи Шишки відбулись змагання Street Workout, що присвячувались Дню фізичної культури та спорту. Організатор змагань – депутат Олександрівської районної ради Андрій Лаврусь. Спонсором стала фірма «Формула смаку», а інформаційним спонсором – сайт «Олександрівка. Інфо». Цього року подібні змагання проводились вдруге.

Змагання Street Workout вступним словом відкрив депутат районної ради Андрій Лаврусь. Потім 17 учасників змагань повели боротьбу в трьох вікових групах: молодшій (12-14 років), середній (15-17 років) і дорослій (18-20 років). Змагання складались з вправ на турніку і брусах та віджимання від підлоги. Кожен учасник виступав у всіх трьох вправах. У кожній віковій категорії визначався переможець, який набрав найбільшу кількість балів за сумою трьох вправ.

Серед молодих спортсменів точилась безкомпромісна боротьба. Кожен учасник повністю викладався, щоб довести, що він кращий. Були особисті рекорди, досягти яких допомогла сила волі.Після трьох видів вправ у молодшій віковій групі перше місце посів Володимир Кущенко, друге – наймолодший учасник змагань Олександр Макаров, третє – Сергій Купчинський.

У середній віковій групі переміг Руслан Халецький. Другий результат показав Андрій Морочковський, а третій – Владислав Байбутліді.
У старшій віковій групі не було рівних Віктору Русіну. На другому місці – Сергій Сінченко, а на третьому – Віталій Баландін.
Абсолютним переможцем змагань став Віктор Русін. Він 23 рази віджався на турніку, 41 раз на брусах і 100 разів віджався від підлоги. Це найкращі результати серед усіх учасників змагань.

Організатор змагань Андрій Лаврусь, виступаючи на їх закритті, підкреслив, що окремі учасники, у порівнянні з попереднім турніром, з призерів вийшли у переможці. Це означає, що вони систематично тренувались, готуючись до нових стартів. Головний суддя змагань Юрій Досужий вручив переможцям медалі, а Андрій Лаврусь нагородив абсолютного переможця Street Workout кубком. Всі переможці піднялись на п’єдестал пошани, сфотографувались.

Оприлюднюємо підсумкову таблицю змагань Street Workout.


Автор публікації
Поділитись в соц. мережах

Всього комментів: 0
avatar