Вандали на Грушках

08.08.2019 о 14:31 0

На початку тижня в с.Бірках, сталася вандальна розправа з туалетом для відпочиваючих. Хто і навіщо, розправився з новеньких туалетом ніхто не знає, але місцеві жителі кажуть, що бачили компанію молодих осіб, які мають пряме відношення до руйнування туалету. Детальніше можна дізнатись зі слів Лариси Брайко місцевої жительки с. Бірки.

SOS Звернення до жителів Олександрівщини, які полюбляють відпочивати на Грушках у Бірках. Можливо, хтось із вас у період із 4 по 6 серпня бачив компанію горе-відпочивальників, а точніше вандалів: без совісті, без сорому, без елементарної поваги до оточуючих. Місяць тому для побутових зручностей відпочивальників було замінено старий туалет на новий – дерев’яний, добротний, на 2 відділення. Практично через тиждень його понівечили: відбили 3 дошки й склали їх збоку. Відремонтували, пройшло ще 3 тижні. І ось знову результат.Прохання бути не байдужим і повідомити органи правопорядку чи то працівників Бірківської сільської ради про подібні правопорушення, а ще з повагою ставитись до праці людей, які прагнуть зробити місця для відпочинку жителів комфортними й зручними.

Лариса Брайко

На жаль осіб не вдалось затримати чи дізнатись хто це саме був. Прохання до всіх людей, які могли бути свідками даного злочину, звернутись до місцевого відділу поліції. Будьте ласкаві, де б ви не відпочивали, залишайтесь людиною. Сміття, якщо не має можливості викинути, забирайте з собою в пакети і везіть додому. Всі зручності, які інші люди облаштували, для комфортного відпочинку не руйнувати. 


Автор публікації
Поділитись в соц. мережах

Всього комментів: 0
avatar