Ток-шоу "Ми" координатор ГО е-Екологія у Кіровоградській області

12.09.2017 о 10:11 0

Проблеми браконьєрства та незаконного полювання безумовно існують як в Україні так і у Кіровоградській області зокрема. Проте - приємно відзначити, що в межах саме Кіровоградської області ці проблеми не набули такого вже глобального масштабу, однак вони безумовно є. Про це та про інше державні і громадські природоохоронці говорили в ефірі ток-шоу "МИ" на каналі "Кіровоград"

Нагадаємо, що наприкінці 2016 року ГО е-Екологія спільно з громадськими та державними партнерами, за підтримки Google Україна, в рамках кампанії цифрового перетворення Кіровоградщини, створила потужний інноваційний інструмент для боротьби з браконьєрством та іншими порушеннями в сфері охорони довкілля - WWW.KR.ECOUKRAINE.ORG з додатком для смартфонів EcoinspectorUA, який кожна небайдужа людина може завантажити на свій мобільний телефон з Play Market і використовувати для вирішення екопроблем регіону.

Працює він наступним чином - припустимо Ви виїхали на природу відпочити з сім’єю і стали випадковим свідком якогось порушення – наприклад незаконного полювання! Все що вам потрібно – це ввімкнути смартфон і сфотографувати це порушення, далі запускається цілий механізм процедур в рамках громадсько-державного партнерства, які в кінцевому результаті призводять до притягнення порушника до відповідальності, а значить Ви робите свій невеликий, але дуже важливий внесок у вирішення чергової екопроблеми.

Ми переконані, що єдина і сама складна проблема сьогодення – це байдужість до питань охорони довкілля. Як тільки ми зможемо вирішити цю проблему комплексно, всі інші зійдуть нанівець дуже швидко!


Автор публікації

Всього комментів: 0
avatar