Збираємо підписи

14.08.2012 о 18:50 0

Як вже багато хто помічав наше селище почало відроджуватись. Точно сказати не можу з чого все починалось, але хоча б можна перелічити, що вже зроблено. Раніше біля церкви у нас стояли старі будівлі, які вже давно підлягались зносу, тепер же там стоїть чудовий сквер де молодь і молоде покоління може проводити свій вільний час на свіжому повітрі. В центрі Олександрівки замість звичайних тротуарних доріг тепер жителі можуть ходити по плитці. Одним словом МИ йдемо вперед.

Але є деякі нюанси до яких влада не звертає увагу. В нас був дитячий майданчик біля колишнього кінотеатру "Дружба" тепер же це спортивна школа. Цей дитячий майданчик вже майже зруйнований і дітям немає місця для розваг протягом дня. Депутат Олександрівської районної ради Андрій Миколайович Лаврусь виступив ініціатором побудови нового сучасного дитячого майданчика та направляв депутатські звернення до голови РДА та Олександрівського селищного голови з проханням включити цей проект у програму розвитку і побудувати його в Олександрівці біля ДЮСШ.

Було отримано рішення щодо цього звернення, але дій так ніяких і не було прийнято. На даний момент Олександрівка.Інфо збирає підписи, щоб віднести їх селищному голові і нагадати йому про наш майданчик для дітей. Сподіваємось нам вдасться добитись будівництва майданчика для майбутнього покоління. Нижче ви можете побачити перші підписи, які ми відправили нашому голові Олександрівської районної державної адміністрації та рішення яке було прийнято щодо майданчика. Зібрані підписи та прохання жителів Олександрівки ми вирішили відносити двом наших головам, адміністрації та селищному голові. Так, як думаємо, що це повинно більш вплинути на них і посприяти їхнім діям.

Звернення та підписи.


Автор публікації
Поділитись в соц. мережах

Всього комментів: 0
avatar