Зустріч із громадою!

17.11.2011 о 17:36 0
Сьогодні в селище Олександрівка завітала мобільна громадська приймальня депутатів місцевих рад обраних від політичної партії «Фронт Змін» в рамках другого етапу всеукраїнської акції «Україна проти Януковича» за участю: депутатів Кіровоградської обласної ради, голови Кіровоградської обласної організації політичної партії «Фронт Змін» – Андрія Табалова, депутата Кіровоградської обласної ради, голови Кіровоградського обласного осередку ГО «Фронт Змін» – Ірини Малик, депутатів Олександрівської районної ради – Андрія Лавруся та Сергія Брайка.
Зустріч проходила на центральній площі селища. Люди були досить активними, задавали наболілі їм запитання, зокрема: «Про масове безробіття», «Про невиплату 30% надбавки до пенсії дітям війни»,

«Про НЕ безкоштовну медичну допомогу», «Про інвестиції у місцеве виробництво», «Про проблеми молоді». «Про неякісні товари народного споживання». На кожне запитання від громади, депутати давали чіткі відповіді. Також кожному бажаючому було надано допомогу юриста, та оформлено звернення виборців до депутатів.
Андрій Лаврусь, закликав громаду бути активнішими у вирішенні питань, які стосуються кожного з нас.


Відстоювати свої права разом, адже якщо ми і надалі будемо пасивно до всього ставитися, життя не зміниться на краще.
Люди були вдячні депутатам за вичерпні відповіді, за те, що в такий спосіб зустрічаються і звітують перед ними.


Автор публікації
Поділитись в соц. мережах

Всього комментів: 0
avatar