Нещодавно подивився новий фільм <іронія долі(продовження)>,мені він сподобався,раньше мені не подобались вітчизняні фільми,а тепер майже кожен новий фільм це шедевр кіномистецтва. Може це вже вік дає про себе знати.
Я теж бачив цей фільм. Навіть спеціально в кінотеатр ходив. А взагалі то мені продовження сподобалось мабуть більше із-за того що це продовження саме того шедеврального фільму всіх часів і народі (в основному російського та українського. Бо чув що навіть в Польщі цього фільму не розуміють зовсім. Є в ньому щось таке "наше" :)) який кожен рік крутять під Новий рік. А так саме по собі продовження вийшло більш драматичне, та ще й реклами багато напхано.
Я дивився також цей фільм, мені він сподобався. Кожного року на передодні Нового року по телевізору завжди показують стару версію. Для людей цей фільм став як символ Нового року. І переглянувши цей фільм ти відчуваєш, що скоро Новий рік.
Я дивилася також це фільм, але на пірачькій копії. Хоча якість бажає бути кращою, мені сподобався фільм. Що стосується віку і вітчизняних фільмів, та Glead мабуть ти маєш рацію. Але це також залежить від світосприйняття кожної людини. Я 11 років полюбляю переглядати вітчизняні стрічки, і кожного разу коли я їх дивлюся, то змінюється поняття кожного епізоду. Це щось подібне не читтання книг: перший раз коли я прочитала роман "Тигролови" мене захопив жанр, коли вдруге прочитала, то зрозуміла трагедію нашого народу, і немає виключення коли я знову прочитаю, то зміняться мої погляди... та це вже не стосується теми форума. Мені сподобалися актори, які та кож нераз переглядали фільм, як вони грали свої ролі, вони поністю відтворили той час. і коли ти дивишся фільм в тебе виникає почуття, що ти знаходишся в минулому...
...Смерть стоит того, чтобы жить, А любовь стоит того, чтобы ждать...
Я нажаль не дивився його! Прочитавши Ваші відгуки я вже про це жалкую. Але це не факт, що я його зовсім не побачу)))))))) Тільки-но зявиться в "полі зору" - візьму й подивлюсь)
Я недавно посмотрела. Действительно очень хороший фильм, актеры играют хорошо, да и и дея просто супер... все связано со старой версией, и актеры играют те же, что и в первой части. Получила кучу удовольствия от просмотра) TheShadoW, У меня на диске... Могу дать, посмотришь)