вау! обожаю скрипку и все струнные, только смотря еще как играть я, например, когда-то пыталась на аккардеоне, выдержала только 1 год - не смогла выступать перед публикой, для меня исскувство слишком интмная вешь. Сейчас могу сыграть только собачий вальс и кусок 14-ой сонаты а вобще мечтала бы уметь играть на барабанах или бас-гитаре ммммм......
Я граю на ударниках, нервах і ше пілікаю на синтезаторі який ось переді мною стоїть весь в пилі бо я його ше не чіпав в цьому році... Хочу десь взяти (мабуть купити) бас-гітару шоб навчитись ще й на ній шось, але це вже справа-часу...
я учусь играть на гитаре..очень нравится...когда то брат привез домой електро...так понравилось...ну так чуть побрынькала..но нет возможности продолжать на ней обучения((
Перше знайомство з муз. інструментом було в муз. школі, 2 роки на Контрабасі, шкода що не закінчив, життя так повернуло. Гітара супроводжує все життя. На ударних також стукав деякий час до поки команда не розбіглася. Зараз відаю перевагу Гітарі та Губній гармошці, граю сам собі, пишу пісні та музику для себе та для друзів!
Допоки на світі ще музика є, допоки цей світ душею живе!
ксюха, На Контрабасі вчився дуже старанно, нас тоді було 6 чоловік в класі, я був найкращим. І коли всі почали розбігатися, перестали ходити до муз.школи, а я не покидав до останнього. Зараз звісно вже нічого не пам’ятаю з того що знав, напевне не згадаю як і тримати його.
Контрабас дуже цікавий і дуже великий інструмент! Я вже було переказував історію котру часто любила розповідати мій викладач по контрабасу Поліна Корніївна. А розповідала вона для того щоб заохотити вчитися, на такому тоді не популярному інструменті (зараз я не можу сказати за його популярність, але думаю, що рейтинг його не піднявся) - Отже, ще при Совковому Союзі філармонічний оркестр відправився гастролювати по світу. Звичайно серед усіх скрипачів та трубачів був і контрабасист зі своїм контрабасом! Шлях їхнього турне проходив не тільки по суші а і через води Океанів, де їхній корабель потрапив у шторм і був повністю затоплений водою і пішов спокійно спочивати на дно разом з усіма пасажирами, з усіма окрім одного музиканта... Звичайно ж цим музикантом був контрабасист, який виліз верхи на свого музичного інструмента і шкандибаючи, смичком погріб до берега. - Так що на контрабасі не тільки можна грати, Він ще й життя може спасти!
Повідомлення відредагував Arder - Четвер, 21.08.2008, 12:50
Я бринчу на гітарі. А зараз все-таки учусь грати пісні групи Кино - Звезда по имени Солнце, Спокойная ночь, Группа крови і т.д. Класні пісні. Дещо виходить.
Смерть стоит того, чтобы жить. А любовь стоит того, чтобы ждать... В.Цой