Я обожнюю цю гру, так як займався цим видом спорту, скільки і ходив в школу.Обожнюю моменти, коли потрапляв мячем в кільце, коли фанати шаленіють, ех, як знову хочеться знову це відчути.
В школі я також грав в баскетбол. Нашій команді не було рівних серед шкіл району. Ми перемагали 2 роки поспіль. Але говорили шо після нашого випуску Придзик майже сам виграв першість району. Я думаю що не кожна школа може похвалитися такими результатами.
Так якщо ти зараз рубиш добре - так може зыграэмо (на пиво)???
Добавлено (14.03.2008, 18:19) --------------------------------------------- Народ - нарешті в Олександрівці проводиться кубок "Хімконтакта"
Добавлено (15.03.2008, 19:20) --------------------------------------------- Да, сьогодні пройшов очередний збіг баскет-мастерів в Олександрівці. Всього прийняло участі 8 клманд : "Освіта", "Сонечко", команди з с.Несватково (2 - а ж дві), команда з с.Красносілля, команда з с.Михайлівка, команда з с.Поселянівка, "Школа №1". Бороть за призові містя велася упертою, але непередбачувальною. Команди було розділені на дві підгрупи: підгрупа 1 ("Освіта", "Сонечко", "Школа №1", команда з с.Михайлівка), підгрупа 2 (с.Несватково (2 - команди), с.Красносілля, с.Підлісне). З першої групи нажаль за перші місця вищла команда с.Михайлівка, за 3-4 команда "Освіта" (мала кількість іграків, гра без замін), з другої підгрупи с.Підлісне за 1-2 місце, с.Красносілля за 3-4 місце. Фінали "Освіта" - "Красносілля" 46:13 ("Освіта -3 місце, Красносілля - 4"), с.Підлісне - с.Михайлівка 28:46 (с.Підлісне - 2 місце, с.Михайлівка - 1 місце). Ось така статистика, але нажаль хочу відмітити що судійство проводилося на низькому рівні!!! Велика вдячність спонсору цього кубку "Хімконтакта" за проведенне такого турниру, та організацію та заохочення спортивного життя в Олександрівці.
Добавлено (15.03.2008, 19:21) --------------------------------------------- Буду чекати наступного року для того щоб взяти участь знову на цьому турнірі!!!!!
Oleжon, F2air, споретесь ви добре, але на ділі... хм. не впевнений. F2air, зітреш мабудь лише кросівочки адідас. Моя тобі порада: не кричи гоп..............
Та що там розказувати приїджайте до нас в Київ та подивіться як тут грає БК Київ
Добавлено (16.03.2008, 18:52) --------------------------------------------- Andrew, а я хочу добавити що школа №1 теж непогано грає в баскетбол та займала не остані місця...
Хай кеди китайські, хай джинси турецькі, хай за душой нема ні гроша, нікому з нас не зробиться кепсько - бо в кожного з нас українська душа!!!
Так можливо але серед першості шкіл після того як ми випустилися зхі школи!!! А БК Київ - це супер команда, я за неї дуже вболіваю, особливо на Євроарені
Добавлено (18.03.2008, 15:05) --------------------------------------------- Zond так можливо ти спробуєш зів мною зіграти, що так говориш?????????7