Ну насчет українського то незнаю, але я граю на 4 на ліоні (там хроніки 4 і високі рейти), а от на абісі (на 3 серваку) то там хроніки 6 а рейти як на офіціалкі, але яб посовітував свій 4 ліон зарегаця на ньому, ну і відповідно скачать ігру можеш тут http://www.lineage.ru/ але якщо хочеш на абісі то осьо також ссилка на рег и закачку http://la2.theabyss.ru/ А інфи по проходженню хоч *опой жуй от тримай l2dc.ru, l2db.ru, l2info.net, так що го до нас в лінягу!!!!!!!!!!!!!!!!! (НА НАШ ЛІОНА)
BenGAMEn, та ні, на російські серваки не полізу...в мене російський трафік дорогий. Ггг саму лінєйку я знайду де скачати, це не проблема. А з тими іншими інфо-сайтами вже знайомий, я в лінейку вже якось шпилив, в минулому році.
Подивися тут http://silver.lineage.com.ua/ А взагалі, повідомляю для всих геймерів, трафік використання лінейкою приблизно 2-3 мб в час. Так що го до нас.
Повідомлення відредагував BenGAMEn - П`ятниця, 25.01.2008, 16:11
Привет всем, играю в 4-ые хроники. На сервере Shock-world.com. Играю нечасто так как времени нехватает. Если кто играет тамже на х100 сервере, могу помочь аденами или оружием новичкам.
Мда ліняга, страшна сила. З ранку жінка буде на роботу а мені сниця шо ми з нею в лінейкі на поляні сидимо хп поповнюємо, вона мені каже давай вставай на роботу, а я з просоня кажу так встаєм разом і давай в паті на павуків, жінка каже Рома ти шо які нах павуки давай вставай на роботу. Я проснувся і поняв шо мелю херзна шо... ОТАКА ОТ СИЛА ЛІНЯГА.
нуу. Нащет сна это перебор, нащет меня это точно. у меня сна нет от других дел гг. А Линейка прекрасно убивает свободное время, нуу и не очень свободное. но я стараюсь не зависать подолгу. Все таки это игра....
Ученье свет.......... а неученье чуть свет и на роботу.
А Аркадiй Райкiн -точнiше його "герой" говорив: УЧЕНЬЕ - СВЕТ, А НЕУЧЕНЫХ - ТЬМА А лiнiйкоманiв (не любителiв!) просто жаль. Як i .... потентiв (цензура вирiзала)
А Аркадiй Райкiн -точнiше його "герой" говорив: УЧЕНЬЕ - СВЕТ, А НЕУЧЕНЫХ - ТЬМАА лiнiйкоманiв (не любителiв!) просто жаль. Як i .... потентiв (цензура вирiзала)
Мені просто цікаво чого це тобі геймерів шкода???? Вони шо мішки з цементом таскають, чи на стройкі вкалую? А те шо геймляця в лінягу чи іншу гру і невисипаються, так кого ї....е чуже горе, може так вприкол людині, адреналін у нього такий, і ненада нікого жаліть інвалідів тут нема. А щодо імпотентів так це мені здається ти трішки форумом ошиблася. Тут обговорюються віртуальні ігри, а не сексуальні. ІМХО звіснож.
Мда на нашому серваку тож запускають істерлюдію, я щене качав недивився. То як вона??? Чим може пославитися, якими обновленіями??? Що краще що хуже :)))
BenGAMEn, та якшо чесно я не дуже в лінейкі шаруся...це єдиний раз коли я так довго в неї граю....аж 4 дні поспіль. Тому шо нового шо старого я не знаю )
TheShadoW, аааааааа!! НЕЕЕЕЕЕДДД!! Вадя опомнись!!! У меня он лучник 51 лвл, весь в цешке, волына топ-цешная, кароче полный фарш, я все к ниму не подхожу уже тертью неделю!! Вадя одумайся!! Засоссеет!!!
У мене також гладіатор єсть 65 лвл і також ліміти на+5 заточені роби собі самураї всеодно на саб пригодяться, шмот посовітував би БВ хеві, а з А-шного талум хеві, ну і звісно якщо вистачить бабосів потім Імперіал на $ грейді.