Одне з актуальних питань сьогодення це майбутні вибори які відбудуться 31 жовтня. Хотілося б знати хто кого підтримує і які проблеми турбують на сьогоднішній день населення в районі, а також в масштабах країни і що вбачає виборець у перемозі своєї сили?
karas2011, Я не хочу голосувати ні за одну з партій! Тому, що вважаю за кого б не проголосували люди краще не стане!!! Хоча ні трохи таки стане! Їм же потрібно себе пропіарити, от вони по началу зроблять трохи їх вибируть і все вони будуть собирать собі гроші в карман
От ми і живемо так шо всьо всім побоку керуючись принципом та якось буде а потім самі ж на себе а хто винуватий когось обвинувачуємо хоча ж самі проігнорували свій вибір а може чійсь голос і буде вирішальним? Саме із за байдужості самих себе ми докотились до життя нижчого ніж в африці.
Додано (13.10.2010, 13:08) --------------------------------------------- Щодо мого особистого вибору я буду підтримувати Батьківщину, оскільки новий уряд із президентом не дуже втішає. а якщо і їхні сили будуть інших органах управління то будемо ми плакати. Що ми маємо уже при новому президенті за пів року правління Подорожчання газу на 50 відсотків і в квітні 2011 планується ще на 50. Подорожчання продуктів, обовязковий пенсійний внесок для субєктів малого підприємництва чи проект налогового кодексу якщо прийме майбутня влада (деякі із фактів плата за землю у розмірі 10 грн за сотку чи транспортний збір у розмірі 200 грн за 100 кубічних сантиметрів для легкових автомобілів, і такого поняття в новому проекті нема як єдиний податок і всі підприємці будуть на загальній системі оподаткування де налічується приблизно до 16 видів податків) то буде тоді весело. Кого ми боїмося?
karas2011, гг...ну получается выборы и нужны лишь для того чтобы найти кого-то крайнего. Кто виноват во всех наших бедах? А вот партия Рога и Копыта! Хух, слава Богу что виновата партия, ато пришлось бы что-то делать для себя самому.
Ты когда-нибудь чувствовал сильное облегчение после того как ты выбрал партию которая, на твой взгляд, лучше остальных и вообще всячески думает о народе? Как конкретно на тебя повлияли выборы?
Где конкретно тот депутат который конкретно что-то сделал для людей? Где следы его творчества? Где та партия которая что-то конкретно сделала? Может кто-то из них за свой счет построил школу? А может колхоз? А может приют где-то кто-то построил? Или может быть ты знаешь партию которая увеличила количество урн в городе? Может нормальный асфальт кто-то где-то проложил? Дык вот если есть такая партия, я готов за нее голосовать. А думать о народе и размышлять как у нас все плохо и я могу.
Хвалена владою стабільність, яка стабільна в зростанні цін і тарифів, стабільно зростає прірва між багатими й бідними, стабільно бідніє народ, влада відверто й стабільно збільшує видатки на власне життя… вся ця стабільність рано чи пізно вибухне великим протестом. Міра стискання будь-якої пружини має свою межу, після чого пружина або розпрямиться, або лопне. Український народ не лопне – бо пережив монгольську навалу, колективізацію, геноцид, дві світові війни й Чорнобиль. Але коли цей народ як пружина вистрелить, то змете всіх, хто сьогодні його стабільно й безцеремонно експлуатує і принижує.
xom2007, В твоїх словах щось таки є! "Бо ми народ гостиний та привітний" і стерпіти можем дофіга, але усьому є кінець, навіть у терпіння українського народу!
Повідомлення відредагував Arder - Четвер, 14.10.2010, 09:58
Допоки на світі ще музика є, допоки цей світ душею живе!
grantand, гыы..прикольно)) karas2011, А я в цей день працю..та навіть якби був вихідний все одно голосувать не пішла б..трошки вже задовбали ці вибори.
Никогда у врага не бери ничего, Ни еды, ни воды не проси у него, И если еда не посыпана ядом, То сможет тебя отравить он и взглядом