20 грудня в Олександрівському РБК відбудеться концерт київського гурту "Вперше чую" під гаслом "Розфарбуй світ піснями - "ТЕТРАКОЛОР"". В рамках двогодинного концерту розважальне шоу, а після концерту діскач з учасниками гуртів. Також на концерті буде виступати Олександрівський гурт "Талісман".
Концерт благодійний, всі виручені кошти підуть на підтримку Староосотського дитячого протитуберкульозного санаторію.
Вартість квитка 20 грн. Початок о 18:00
Для всіх зареєстрованих юзерів, можливе бронювання найкращих місць! Заявки на бронювання відсилайте Cowboy`ю.
Cowboy, я конечно пойду!!! и не только одна.... они просто пока не хотят тебе ничего говорить))), не всегда погуляешь по Александровке с извеснними ребятами, єто надо потом будет вписать в историю городка.... та мы их встретить -как полагаеться по нашим традициям - с хлебом -солью))))
а я не знаю пойду или нет,песни прикольные но мне не очень нравится эта музика.... вот если бы ДиФФицыт выступал,я бы туда с огромным удовольствием пошёл.....
Повідомлення відредагував sposob - Середа, 10.12.2008, 18:45
Всім, Невже так часто в Олександрівці проводять концерти!? Невже людям просто набридли ці живі концерти!? – Я думаю що ні! Думаю що таки цікаво було б подивитися на щось нове, відвести очі від телевізора і подивитися концерт в живу, тим більше не під фонограму. П’ять років тому в Олександрівку приїздили виступати в ДК п’ять рок гуртів з Києва, хлопці відпрацювали на всі 100%, а от глядачі... я б не сказав що їх глядачами назвати можна... Було дуже мало народу, мені аж шкода хлопців стало! Вони грали викладалися для пустого залу. От тобі і Олександрівка, от тобі і культурний розвиток! Але це було п’ять років тому, маю надію що в Олександрівського народу за п’ять років змінився менталітет в кращу сторону. Маю надію що Люди за час духовно стали багатіші! Також розумію що ціна 20грн. за концерт для Олександрівки трішки не звична, але ж людям навіть немає з чим зрівняти, в Олександрівці окрім самодіяльності, ніхто не виступав, (не враховуючи політиків, та їх політичних агітацій.) - Повернемося до ціни. По перше на організацію концерту потрібні кошти, думаю якби був хороший спонсор який би оплатив витрати на організацію концерту (не враховуючи реклами), то білети б були дешевшими. Тим більше згадайте що це благодійний концерт і що дітки в Поселянівському санаторії будуть дуже і дуже раді подарункам під Новий Рік!
Ось до речі декілька моментів з самого Поселянівського санаторію, в той день Байкери навістили діток і приїхали до них не з порожніми руками... Осінь 2007 року!
Повідомлення відредагував Arder - Четвер, 11.12.2008, 12:45
Допоки на світі ще музика є, допоки цей світ душею живе!
sposob, да каждому своё, я поклонник тяжелой музыки, это не значит что я принципиально не буду слушать ничего другого..
Вот Послушал песни "Вперше чую", они очень интересные и поднимают настроение. А некоторые ОЧЕНЬ СильНо понравились.. =).. Я с удовольствием 100% приду на концерт. =) А цена билета совсем невелика.. Спасибо организаторам =)) Думаю все будет супер...
Повідомлення відредагував TheShadoW - Четвер, 11.12.2008, 11:14
Ваших 30, потом Юстина...и группа Талисман...наверное все... мож еще пару человек зайдут... шутка Кто его знает, Александровка не готова к такому, мне кажется...так что будет не очень много народа... кризис в стране, надо жить на что-то...лично я не готов заплатить 20грн.хоть это и не такие большие деньги...
Додано (14.12.2008, 14:43) --------------------------------------------- А концерт 100Про должен быть крут!!! Парни "В перше чую" жгут!