20 грудня в Олександрівському РБК відбудеться концерт київського гурту "Вперше чую" під гаслом "Розфарбуй світ піснями - "ТЕТРАКОЛОР"". В рамках двогодинного концерту розважальне шоу, а після концерту діскач з учасниками гуртів. Також на концерті буде виступати Олександрівський гурт "Талісман".
Концерт благодійний, всі виручені кошти підуть на підтримку Староосотського дитячого протитуберкульозного санаторію.
Вартість квитка 20 грн. Початок о 18:00
Для всіх зареєстрованих юзерів, можливе бронювання найкращих місць! Заявки на бронювання відсилайте Cowboy`ю.
От винта можно поговорить, но там билеты будут от 50 грни выше, просто Александровка наверно не будет такие деньги платить не доросли, лучше в баре 300 пробухать
На счет того что на концерте будут конкурсы я не слышал, а вот на дискотеке после концерта должна быть какая-то тематическая программа. И группа «Вперше Чую» тоже будет на дискотеке!
Допоки на світі ще музика є, допоки цей світ душею живе!
Давайте поки що не гнати коней! Я так зрозумів ще ніхто, нічого не вирішив! Якби щось і було то я думаю що на ДК вже висіла б афіша! А то виходить що „”Вперше Чую” дзвін, та не знаю де він!” Тож думаю просто так в флудити нема толку! Як тільки в когось будуть достовірні дані будь ласка, а так...
Повідомлення відредагував Arder - Четвер, 27.11.2008, 10:44
Допоки на світі ще музика є, допоки цей світ душею живе!
Наврят чи буде шось в Ол-ці! Якшо судить по форуму то уже чоловік 4-5 дасть 10грн., а з усієї Ол-ки мож чол. 10 натянеться
Додано (29.11.2008, 03:54) --------------------------------------------- Краще б у нас наші пацани виступили...Залізні ВОВКИ!! Ілейти!!!!! ТАлісмани!!!!!!! "Вперше чую" я взагалі вперше чую!!! Хто на них піде!!!? А от на наших підуть!!!