GOLDS, я зараз в Києві. Навчаюсь. Повернутись бажання є, але якщо це бажання буде підкріплене якимось матеріальним благом Маю на увазі хорошу роботу і достойну зарплатню. А взагалі, Олександрівка мені подобається, багато гарних спогадів з нею пов'язано.
"Я тут народився, виріс, вчився,.....але втік!" Я проти закiнчення фрази, образливого для бiльшостi. Можливо i в iнших краях приносити користь в тому числi й своiм землякам. А можна й дома сидiти з рiзних обставин. Кому що дано. А можна назву й залишити - люди розумнi - самi зроблять висновки. Не на користь автора. "Я так спiшу, що й думати нiколи!"
Леонiд, що тут образливого? Не хочешь не відписуйся в цій темі якщо вона тебе ображає, створи нову яка на твою думку не така образлива. Колгосп дєло добровольноє
"Я тут народився, виріс, вчився,.....але втік!" та "Я тут народився, виріс, вчився,.....але виїхав!" дві зовсім різні теми.
"Я так спiшу, що й думати нiколи!" - не спішіть, подумайте.
на самом деле конечно не место красит человека а человек место , кто смог уехать у тех конечно же своя правда, у тех кто по каким то причинам остался - своя. для молодого и амбициозного а самое главное грамотного человека перспектив на самом деле маловато здесь.. и не последняя в этом вина так называемых наших можновладцив.. слишком мноого показухи да лицемерия и совсем мало дела для молодежи. ну будем надеятся что с развитием инф. технологий все изменится и жить можно будет у нас и зарабатывать достойно, вот еще бы кто нибудь взялся за инфраструктуру досуга семейного .. вообще бы было хорошо
на самом деле конечно не место красит человека а человек место
Як би там не було, але бiльшiсть! молодi залишається або повертається додому. Причини рiзнi. Та й бiльшiсть людей "влади" та бiзнесу - мiсцевi. Тому все хороше й не дуже залежить не вiд когось чужого - а вiд нас самих. Це вiдноситься до всього - зовнiшнiй вигляд магазинiв, власних будинкiв, обслуговування вiдвiдувачiв в установах та iнше. А чому в селах УСI -дорослi та дiти - першi вiтаються з кожним (i незнайомим!)? Я це бачу не тiльки на Украiнi - люди скрiзь однаковi - мабуть причина в вихованостi?
Леоніде, не думаю, що більшість повертається... Роботи немає навіть для людини, що отримала традиційну професі., не кажучи вже про більш сучасні. Я коли приїжджаю, то в очі кидаються тільки "генделики"... Запустіння... Відпочити ніде... Вірю, що є порядна молодь, та не бачу їїї.
Уточнюю - бiльшiсть все таки повертається (не кажу - добре це чи нi) додому. А решта поводить себе аналогiчно в iнших краях. Маю на увазi загальну культуру поведiнки - наявностi урн на вулицях не завжди досить, треба ще не смiтити коло них.