Чи багато у вас друзів? Я наприклад бачу чітку границю між друзями і добре знайомими, і розумію, що друзів багато не буває. В мене їх не більше трьох. Кажуть, що друг пізнається в біді, на щастя ще таких ситуацій в мене не траплялось і перевіряти дружбу не доводилось і сподіваюсь, що і не доведеться, але зараз в цих трьох людях я впевнений і сподіваюсь, що я в них не помиляюсь. А скільки у вас друзів? Що для вас справжня дружба?
А ось ще існує такий вислів, що існує тільки справжня чоловіча дружба, а жіночої дружби немає, що ви думаєте з цього приводу?
Знайомих дуже багато, добрих знайомих менше, а справжніх друзів взагалі декілька чоловік, і ті хлопці. Є одна подруга, але вона далеко і бачимся ми дуже - дуже рідко.Жіночої дружби не було, немає, і не буде!
Дружба... В школі були одні друзі, став студентом - з'явились нові - четверо, гарні хлопці, завжди допоможуть, є з ким пиво попити. І взагалі, приємно знати, що ти комусь потрібен і хтось потребує твоєї допомоги, приємно, що є така людина, яку можна назвати BEST друг. Товаришую також і з дівчатами. А що стосується жіночої дружби,то це діійсно проблема. Вони можуть посваритись через будь-яку дрібницю, за хвилину пересваритись 5 разів без причини (сам бачив). Саме більше виникає конфліктів через хлопців...
Смерть стоит того, чтобы жить. А любовь стоит того, чтобы ждать... В.Цой
Vovik, так,в школі то і погляди на життя інші, в мене в школі друзів справжніх не було,швидше знайомі.А справжнього друга знайшла вже в інституті-людина, яка розуміє тебе, знає як підійти, розважити, допомогти.Це моя старша сестричка, з якою опинилися на одному факультеті, в одній групі, навіть не знаючи одна про одну.Я її дуже люблю
Никогда у врага не бери ничего, Ни еды, ни воды не проси у него, И если еда не посыпана ядом, То сможет тебя отравить он и взглядом
DarkWitch, я чудово тебе розумію) бо в самої аналогічно-ідентична ситуація.. я прихильниця вислову, що друг пізнається в біді. тобто коли є певна проблема, то чомусь раптом всі ті, кого ти вважаєш друзями, ховаються по "окопам"..лише справжній залишиться поряд.. ..в мене безліч хороших знайомих і приятелів, але другом в повному значенні цього слова можу назвати лише одну людину(Наталочку:-))
В мене в інституті з'явились нові друзі, але ті, яких я знав з 10 років залишаються на першому плані, і є ще один найкращий, з яким я просидів за однією партою з п'ятого класу. З яким ми перший раз спробували пивця, разом получали по голові на дискотеці. А тепер чекаємо, щоб приїхати додому, щоб посидіти в кафешкі, поспілкуватись, розповісти один одному про службу
Хай кеди китайські, хай джинси турецькі, хай за душой нема ні гроша, нікому з нас не зробиться кепсько - бо в кожного з нас українська душа!!!
Я товаришую з друзями з інституту і з школи. Мені це яж ніяк не заважає. Коли приїду додому, то спілкуюсь з друзями зі школи, но це не значить, що я про них забуваю, коли їду на навчання.
Хай кеди китайські, хай джинси турецькі, хай за душой нема ні гроша, нікому з нас не зробиться кепсько - бо в кожного з нас українська душа!!!
эх...настоящая дружба..очень редкое явления! но вполне реальное...сейчас очень сложно найти настоящего друга..это человек должен быть как родной.. и как все таки хорошо когда он есть!!жить веселее))
настоящих друзей тоже немного, и больше всего - подруг, хотя некоторые из них эгоистичны , но своих друзей я все равно оч люблю я быстро привыкаю к людям и потом мне их не хватает когда куда-то кто-то уезжает и хороших знакомых у меня тоже много, по крайней мере я считаю, что хороших! Дружбу между девченками считаю возможной, все зависит от характеров и целей. Дружбу с парнями тоже считаю возможной, им конечно не все способна открыть, как девченкам, но считаю такую дружбу крепче и вернее. Иногда возникает ощущение,что друг как ангел-хранитель. Если бы не родители и друзья, я бы уже давно пропала!
Незнаю как у Вас,но седня я проверил своих друзей и получилось что им просто всеравно на меня, но знаю точно трех которые не должны меня предать, ну по крайней мере я так считаю.
Настоящего друга у мя нет,а так много друзей,с ними всеми я общаюсь одинаково. Но чтобы кто-то... с кем действительно можно поговорить,поделиться чем-то,спросить совет- нет такого!
Не согласна насчет женской дружбы, у меня подруга одна с 10 лет. Мы учились в разных школах, потом в разных ВУЗах, теперь живем в разных городах, но это не мешает нам быть друг для друга поддержкой, жилеткой и т. д. Бывало всякое: и обиды, и непонимание, просто надо осознавать, что мы все разные люди и, также как и любимого человека, друга принимать таким какой он есть