Ну лічно мені не соромно і лікті не кусаю, якось пополам, 15 тисяч туда-сюда ролі в моєму житті не зіграють, а ти можиш і далі із чистою совістю і пустими карманами сидіть і ругать все на світі. по крайній мєрі в мене совість чиста шо я пробую змінити життя на краще а не сидю і жду коли в україні стане жить харашо.
Внимание (!) сообщение заговорено. модерирование данного сообщения приведёт к половому бессилию и неизлечимым венерическим заболеваниям
Патріот, Ніхера собі совість чиста 15 тис проїбать! Це не гордість,-це тупість! Шо саме цікаво, ти все те саме будеш робить те шо й мені побажав. Тільки я не клюнув на авантюру, а ти клюнув..Так шо в кого і чиста совість, так це у мене
Додано (21.06.2012, 00:00) --------------------------------------------- Патріот, Шановний, великі гроші завжди закріплюються цінними паперами, запам'ятай це..Ви збагатили мавроді, він для цього й робив цю пираміду. Нічого в нашому житті не буве так просто..Це аби наприклад ти вносив вклади в акції якогось виробництва, наприклад газового чи нафтяного, вони б тобі платили відсотки від продукції, і це було б звісно офіційно затвердженно. Там уже не наїбуть так з легкістю..Не буває легких грошей, я думаю тобі давно вже це повинно бути відомо
Додано (21.06.2012, 00:02) --------------------------------------------- Патріот, І будеш ти і далі ходити на роботу з 8 до 5..І так само будеш матюкати януковича та україну..Геть так самісінько як я..Я звісно ціню твою мужність та віжвагу, але цього разу ти був зовсім сліпий, согласися..
Повідомлення відредагував NAPALM22 - Четвер, 21.06.2012, 00:03
NAPALM22, Да, ти молодець, канєшно у тебе сама чиста совість, ти самий вумний як вудка, самий багатий і красівий, в тебе все саме краще, і вобще в тебе даже півень несеця, тирипири. Всьо, біжи погуляй.
Патріот, Шановний, великі гроші завжди закріплюються цінними паперами, запам'ятай це.
А і кстаті любий друже-фінансіст, хочу тебе поставить в ізвєсность шо в наше время чи є цінні папери з нарисованими картінками чи нема майже однаково, в любому випадку можуть кинуть шо будиш ти потом свої цінні папери замість обоїв клєїть.
Повідомлення відредагував Патріот - Четвер, 21.06.2012, 08:58
Внимание (!) сообщение заговорено. модерирование данного сообщения приведёт к половому бессилию и неизлечимым венерическим заболеваниям
Патріот, Шановний, пропоную закрити цю тему на неопрідільонний термін. В противному випадку я можу тебе лічно познакомити з двома чоловіками які живуть чисто на акціях ще з часів СРСР. До сих пір їх ніхто не кинув, не ходять на роботу з 8 до 5, не матюкають януковича та не клеять обої з акцій..Живуть краще чим мавроді. І при тому на цих процентах з акцій, відкрили кожен свое діло. Все, питання що до МММ пропоную святково та урочисто закрити.
Повідомлення відредагував NAPALM22 - Четвер, 21.06.2012, 20:49
NAPALM22, ти трошки не врахував, мій пристарєлий друже, що акції в наш час нереально купити простому трудязі, який ходе на роботу з 8 до 5+два дні вихідних.
Quote (NAPALM22)
двома чоловіками які живуть чисто на акціях ще з часів СРСР
о! ще з тих далеких часів! а ти про теперішній час наводь приклади.
Quote (Патріот)
Ну лічно мені не соромно і лікті не кусаю, якось пополам, 15 тисяч туда-сюда ролі в моєму житті не зіграють
Патріот, ти то не кусаеш, а от люди, які довірились тобі, як відповідальному і чесному десятнику, кусають. ну і клянуть тебе звісно (хоч ти і не винуватий на справді) за те, що не робиш виплати.
всі остались при своїх думках. ну і на останок добавлю - хочете жити класно, то краще вже вибрати шось більш надійне і стабільне, ніж піраміда і тд. або придумайте свій бізнес, заробіть на ньому. ну і тверезо дивитись на ситуацію тоже не завадить, вмійте визнавать і свої помилки
Патріот, ти то не кусаеш, а от люди, які довірились тобі, як відповідальному і чесному десятнику, кусають. ну і клянуть тебе звісно (хоч ти і не винуватий на справді) за те, що не робиш виплати.
Може і клянуть ну в любому випадку їхні вклади повністю не пропадуть, не все звичайно ну по 90% вкладів в мене є чим виплатить.
Я повністю піддержую патріота. Хто не ріскує той так і буде робить за копійки з ранку до ночі. Цей ріск був оправданий. Можна було піднять нормально бабла. Хотя я і не одобряю МММ, і я признаю шо це піраміда, чого не признає адмін. Всігда нада ріскувать чимось шоб досягти якогось успіху в цій йобаній жизні
**Отредактировано из-за неудобочитаемости красного текста на зеленом фоне.
Destroyer, Согласєн! Но ріскувать тоже нада з умом! Я ж не проти..ну вклади ти 1000 грн..а не лизти в йобані долги і вкласти все до копійки! Тим більше чорним по білому написано шо наїбуть і він прекрасно це знав і осознавав, просто тішив себе фантастичними іллюзіями..Всі люди знають шо ммм це об'їбалово..Тільки за ради цікавості все ж таки туди лізуть..просто одні вкладають по умному, інші як українці
Повідомлення відредагував NAPALM22 - П`ятниця, 22.06.2012, 22:43
xvatilo-yma: ребята, объясните мне, молодой и неопытной козе, каким макаром нация умудряется второй раз про...ться на МММ? это же кому из иностранцев сказать — засмеют. хотя, они и так из нас смеются, потому и живут дольше, чем мы, герои века, славяне без комплексов. о, великий комбинатор Мавроди, поделитесь секретом гипноза? шоб я так жил, господи. смотрю вот в лицо этого человека — чукотский лошара. но КАК? КАК ему это удается?
я уверена, что он вернется и может даже отдаст какие-то деньги, но ведь это же абсурд — вкладывать деньги в пирамиду из воздуха, которая взлетает уже во второй раз. неужели люди верят этому Воланду? блин, у меня реально закрались какие-то мысли, что этот человек — дьявол во плоти. вы его трогали? он вообще отбрасывает тень?
поки живуть наші люди - поки і квітнути лохотрону!!! піраміди такого типу більше року не живуть. треба самому заробляти, власними силами, а не жити за рахунок когось!
поки живуть наші люди - поки і квітнути лохотрону!!! піраміди такого типу більше року не живуть. треба самому заробляти, власними силами, а не жити за рахунок когось!
вообще-то живут МММ тому пример.
Ага, а еще надо вырезать апендикс себе самому а не пользоваться трудом других людей - хирургов )
Лично я еще ниодного человека не встретил который разбогател с помощью ммм. Только слухи одни..А вот те кто проебался, таких много..
Вот это правильно сказано..А по поводу апендицита, тебе же врач его естественно бесплатно не отрежет..Это ему плюс а не тебе..И таких случаях человек с апендицитом зависим от врача, а не от своего желания..У нас или зарабатывай головой или руками, или обьебывай..ммм делает точно так же