"колись" - тут не підходе так сказати, бо таке слово охоплюе багато років, десятиліття, століття. якшо 2011 проіснувало 1,5 року. то 2012 піраміда аби рік протрималась
За півтора года тоже можна нехило нажиця.
Додано (06.08.2012, 16:34) --------------------------------------------- Кстаті знову всим все платиця, я зняв процентів 3000 уахів + жена запросила реферальних 2000 тільки їй ще не прийшли зато отправили.
Внимание (!) сообщение заговорено. модерирование данного сообщения приведёт к половому бессилию и неизлечимым венерическим заболеваниям
Якшо я пару місяців познімаю то уже в плюсі буду, це значить гуд.
Додано (13.08.2012, 22:00) --------------------------------------------- [move]Хто хоче поучаствовать в ммм-2012 обращайтесь візьму до себе в шайку.[/move]
Додано (13.08.2012, 22:02) --------------------------------------------- NAPALM22, І ти обращайся, я знаю шо ти точно хочиш.
Повідомлення відредагував Патріот - Понеділок, 13.08.2012, 22:01
Внимание (!) сообщение заговорено. модерирование данного сообщения приведёт к половому бессилию и неизлечимым венерическим заболеваниям
в тому і річ, що "якшо". бо сьогодні ти можеш зняти тисяч 8, а завтра профукать весь навар і в мінус загнатись. Бачу, ти ніяк не вгомонишся. перший раз дивом пронесло, то ти надіешся, що і весь час буде все круто. якщо піраміда 2012 так стрімко процвітае, там все класно і повно вкладчиків, всім все платиться, то чого і досі не вертають борги 2011?чого на колишніх учасників просто забили? ще чула, що в першу чергу получать виплату ті, хто вступе в 2012. прикольно, наступний рекламний хід для наївного населення
получать виплату ті, хто вступе в 2012. прикольно, наступний рекламний хід для наївного населення
це вобщето не рекламний хід, бувші десятники забили вже і на ммм і на учасників. Ті хто повступав в 2012 то вони фактично залишаюця на виду, там нові десятніки продвигають виплати по долгам 2011, а про старих тих шо остались в старій піраміді трохи забули бо тяжко обробить інфу з старої піраміди, кабінети не працювали, все писали в таблиці ексель, це ті таблиці нада всі обробить, і не просто обробить а перевірить шоб там не було лишніх нолів, позвірять квитанції і те де... хто в старій піраміді буде цим займатись... короче того і получать перші ті хто вступив в 2012.
Патріот, дядя Мавроді, твій кумір і божество, казав шо погасять долги всіх, всім буде виплата, бо ми многое можем і всім платим везде і всехда, то тут повинно ролі не грати, вступив мій десятник в 2012, чи ні