Після короткочасногоіснування МММ-2012, як і слідувало очікувати, оголошено початок нового методу збагачення Мавроді – МММ-2013. Як бачимо, економіку світового масштабу провернути так і не вдалося, знову багато вкладників опинились коло розбитого корита. Які ваші думки з приводу закономірного перезапуску піраміди, яка уже практично розкрила всі карти і приречена з самого початку на провал? Чи будете вступати в МММ-2013, чи все таки змиритесь із отриманним досвідом і зробите висновки?
Повідомлення відредагував Minerva - Неділя, 27.01.2013, 23:15
Minerva, Я ще підсобираю грошей, і вступлю в ммм 2014. Хочу дуже багато вкласти..весь 2013 рік буду собирать гроші шоб вкласти в ммм 2014. Мене не прьот мєлочиться
NAPALM22, іще ж зроби вклад на років 8, щоб тоді з тисячі в тебе стало 14 міліардів. все одно всі будем учасниками піраміди, вона ж вічна. переверне свідомість людей. то можна рискнуть
а хто там в ролі десятника - той, кого клепають по голові, чи той, хто сам гатить? Мені дуже сподобалось речення - "Бери кредит! главное - сознание".)))))))
Ви не правильно міркуєте всі! МММ- вічне і не може бути сомнєній! Про всякі там розвали чи перезапуски це пусті балачки! Ви свято вірте в Сергія пантілєіча! То він спеціально так все зробив тіпа шо ммм крах. На самомо дєлі то все для прикритія, щоб держава не догадалась. Пантілєіч нікого не дасть в обіду, і це істина! Гряне фінансовий апокаліпсис! Я свято вірю в це! Пока ви всі будете ходить на роботу, тяжко працювати, заробляти копійки, потім будете сидіти на кухні, їсти мівіну та матюкати януковичя, я вже буду на новенькому жигулику їхати до єгипту! Слава Пантілєічу!