"Сусід! Сусід-ворог... В сусіда хата більша,машина дорожча,і в жінки целюліта на ср..ці немає! В сусіда кросовки за 500 баксів,а джинси за 700 баксів. Єдина радість від сусіда: побачити його в гробу за штуку триста!"
от щось все таки в цьому є- хочешь дізнатися щось про людину- звернися до сусідів Вони тобі, особливо бабульки, яких я на вулиці називаю, або "Бабсовєт", або "Бабске радіо", такого понарозказують, що кучі не держиться...... Варто до мене комусь приїхати на машині- усьо, віддають заміж .Стараюся жити з ними мирно, а якщо іноді починають діставати подібними дурними запитаннями- можу дозволити собі й нахамити...
та сусіди бувають різні!!!в мене наприклад нормальні крім одних...коли виношу колонки на вулицю щоб не скучно було працювать,то вони в мене сильно нервують,сильно кричать на мене і погрожують наябіднічать батькам!!!! а я кажу що мені все одно,і що я БУДУ СЛУХАТЬ МУЗИКУ ГРОМКО,бо я глухий,хай їм грець!!! А їм якби тільки по%№*діть на мене!!!!!та мені якось вже геть пох стало...Ото таке вам,юзери!!!!!
а в мене зараз сусіди- досить милі і привітні люди, завжди посміхаються, приємно розмовляють, просять про послуги....але хозяїн квартири, яку ми знімаємо чогось абсолютно про все знає, що робиться на квартирі..цікаво від кого?.. ..підозрюю про наявність шпигунів
У меня классные соседи и в Александровке и в Кировограде...этожом выше немножко шумят,но и мы тоже иногда...шумим))))А вот сосед по лестничной клетке вообще прелесть молодой парень который всегда готов отремонтировать любую поломку в квартире соседей,то есть у нас.Без разговоров,и всего то за бутылку пива.При чем одну за два года проживания.Вот таких бы соседей побольше...
Никогда у врага не бери ничего, Ни еды, ни воды не проси у него, И если еда не посыпана ядом, То сможет тебя отравить он и взглядом
Ystina, от 18.09.2008 - а про меня что говорили когда проходил тогда по улице? Правда одна из бабушек меня с детства знает - мама одноклассника - мы с ней немного повспоминали тогда, на лавочке. Здоровья ей и всем землякам!
Повідомлення відредагував Леонiд - Понеділок, 02.11.2009, 21:01
Зато в мене сосіди терплячі, влітку цілодобове ревище музики сприймають спокійно, принаймні ругаця ще ніхто не приходив. Мабуть всетаки полюбляють рамштайн і сектор газа.
Повідомлення відредагував Semen777 - Четвер, 11.03.2010, 17:10
Белая горячка - луч света в тёмном царстве на пути к коммунизму.
А в мене сусід напроти дуже святкувати любить. У нього одне свято може продовжуватись 2-3 дні. І під час святкування двері навстіж відчиняє, щоб не проходили мимо. Він дружелюбна й гостинна людина.
Не требуй от жизни невозможного, ведь её возможности безграничны!