А якщо ти військовий ти не бачиш рідний дім по кілька місяців коли ти мусиш їхати дівчина каже тобі що кохає, і як дурень чекаєш коли приїдеш мрієш обійняти її. А коли приїжджаїш вона каже тобі що можна залишитися друзями. І ти дізнаєшся що коли ти мучився на відстані вона дарувала свої обійми іншому. То про яке кохання може йти мова?
Хай кеди китайські, хай джинси турецькі, хай за душой нема ні гроша, нікому з нас не зробиться кепсько - бо в кожного з нас українська душа!!!
Boriska, да, конечно ситуация "супер". Но во всяком случае, если она тебя не любит, то может и к лучшему, что разоглись. Найдёшь себе любящую. А представь если б женился на ней, а она такое вытворяет!
Якщо не брати до уваги заміжнє життя, то найдовші відносини були майже 4 роки? Чому розійшлись напевне "виросли", чи що ми зі свого кохання , якщо можна так сказати.
Ой, я даже не помню точно.знаю что самый краткий срок это где-то две недели(не сошлись во мнениях),а самый долгий- 1,5 года(Португалия разлучила)! вот такая вот "Санта Барбара"
На мій погляд - бально те що ініціатором стають вони - але винять нас в цьому . В чому нас винити. коли дівчина зустрічається з тобою - ви маєте шалені взаємовідносини - і тут виявляється, що вона використовує тебе заради втіхи - і ти дізнаєшся що ти не перший такий - в було ж все супер. От вам банально - адже дівчата вважають що нам потрібно закинути спілкування з друзями і весь час вільний проводити з ними, так ж буває що ти ссоришся з друзями бо їй така компанія непотрібна - а ти ж кохаєш. Що робити? - Ти кидаєш друзів і спілкуєшся з її друзями - а потім знову сора - Чому? - тому що ти невзмозі закинути спілкування з друзями назавжди, а вона дізналась від когось з подруг??? І щож робити - І знову вони виставляють нас винних))))))))))
8 (вісім років) зустрічався з дівчиною, причина розриву банальна, їх 3 1.Байкерство 2.Не зійшлись характерами, 3. Різні міста, між нами було 250 км.
Додано (06.11.2008, 08:32) --------------------------------------------- как говорят у байкеров "Не повезло", почуття були великі та щирі, можна сказати ця дівчина зробила з мене людину, не дала загнутися в скрутну хвилину, велике їй спасибі, дуже її поважаю, ось така історія
sposob, знаешь есть такая поговорка- Друга прощу, ну а девченкам свойственно меняться", сори что от темы- толи друг такой был, толи любви у вас не было
Cowboy, они всё временами заблуждаються. их не поймёшь sposob, не расстраивайся, всё ещё у тебя впереди,будет другая девушка! Главное чтобы друзей ты не терял из-за них!!! Рэспект!!!!