В наш час хлопці і дівчата більшість часу проводять в Інтернеті,на форумах, сайтах, в чатах.Спілкуються, обмінюються думками,говорять про все..Виникає питання: чи можливе віртуальне кохання і які можуть бути наслідки?
Ystina, я вважаю, що віртуальне кохання в більшості випадків-приречене. оскільки майже завжди в світі Вірту людина вигадує собі бажаний образ, свій ідеал особистості, "дофарбовуючи" те, що хотілося б мати в реальному житті. тому спілкуючись з людиною в чаті, асьці та інш. ми лише сприймаємо позитивні сторони людини, які вона сама нам показує, ретельно приховуючи справжню сутність речей. вона створює свій образ, який дуже відрізняється від давно складеного і "функціонуючого" в реальному житті. та й ми самі в уяві рисуемо образ співбесідника, наділяючи його ідеалізованими рисами характеру, тоді ж як в реалі це все різко відрізняється ...інша справа, коли спілкуються люди хоч трошки знайомі поза інтернетом
Погоджуюся з тим, що ми "домальовуємо"риси та якості і собі, і тому, хто по іншу сторону монітора.Проте брат одного мого знайомого одружився на дівчині, з якою познайомився в чаті(жили в Києві та Житомирі), а спілкувалися в реалі всього двічі і вагітність тут ні до чого...
Кохання...так, віртуальне кохання існує...особливо до свого уявного друга, як тут вже сказали, до того образа, що існує в нашій уяві.
Але все таки віртуальні романи це прикольно, зараз цим не займаюся, але раніше часто проводив час в чаті і багато спілкувався, знайомився і заводив різні віртуальні романи. Одного разу навіть віртуально одружився. Ще десь на компі валявся спеціальний весільний сертифікат про наш шлюб. Це досить весело і цікаво, але я це сприймаю виключно як розвагу і серйозно до такого не ставлюся.
Ystina, звісно, "домальовування" відбувається двостороннє, тому таке спілкування( з натяками продовження в реалі) буде трохи...затуманене. але, говорячи про твоїх знайомих, можу додати, що з правил завжди є вийнятки, і такі випадки не одиничні, як говорить статистика- з 1000 віртуальних романів лише один може перейти і продовжитись в реалі.
знаю випадки, коли знайомились по телефону випадково, а потім одружувались))
я раніше дуже часто сиділа в чатах, заводила нових друзів, серед них було багато гарних і цікавих хлопців, і майже всі з Києва, я дуже довго з ними віртуально спілкувалася...та коли я поступила до Києва, вони почали мені телефонувати, щоб зустрітися в реалі...але я всім відмовила, говорила, що дуже зайнята навчанням і т.д. але з одним хлопцем я поспілкувалася в інеті лише один раз,коли він мені зателефонував-я теж відмовила...та потім мене ніби щось стало мучати, я відчула, що зробила щось не так...і я зателефонувала йому сама!та запросила в кіно!я ніколи не думала, що колись зважусь на таке, адже я дуже сором'язлива...і от ми зустрічаємося вже більше двох років!
НЕТ, НЕТ и НЕТ!! вообще больная тема..искать девушку иль парня в интернете это ГЛУПО! мне так кажется!! ищут те, кто не может найти в реальной жизни!! а вообще..если пошел на такой шаг, то может и судьба)) вот в это я верю)
Розкажу вам одну історія, яка сталася з моїм другом. Він переписувався з дівчиною в чаті 6 місяців. Вони закохались віртуально і вирішили зустрітися, але вони були на відсатні. Вона жила в Донецьку, а він в Черкасах. Він пошов на роботу, щою заробити гроші на подорож до неї. А забув сказати перед цим вона прислала йому фотографію, а він сказав - Якщо я приїду і ти не будешь ідентична своїй фотографії то я розвирнусь і поїду. І як ви думаєте, що трапилось? Вона обманула його!!! Так що не треба кохання заводити віртуально... Знайомтесь так в реалі!!!!!