Нещадавно коли ми грали в волейбол я почув цікаву тему для спілкування "Рибалка"! Я думаю було б непогано поговорити про цю тему, а й сходити половити рибку! У мене дома є цікава книжка про рибалку, якщо комусь цікаво можу дати! Було колись таке діло! Я - рибак. Поїхав в Китайгород і там добряче наловив рибки! Засушив..., до пива в самий раз було!!!
Хе, хе, рибалка, в юні роки завжди мріяла на неї попасти, та е рррр не брали, говорили, рибу порозганяєш , мрія так і залишилася, хто буде їхати- мене візьмете???
Я люблю рибалити, але рибалка в загалі то це не гуртовий відпочинок. Усім відомо, якщо хочеш насолодитися рибалкою, наловити риби, відпочити, - то потрібно йти самому максимум в двох на риболовлю. А якщо на рибалку підуть разом 5 чоловік... то це перетвориться на грандіозну п’янку, яка як правило закінчується порваною ліскою, загубленим поплавком та крючком, ну і звичайно поламаною вудкою. На власному досвіді перевірено і вже не раз. Тож на рибалку потрібно ходити ловити рибу! А якщо хочеш гарно відпочити на природі з компанією, то вудки з собою брати необов’язково!
Повідомлення відредагував Arder - Субота, 09.08.2008, 13:55
Допоки на світі ще музика є, допоки цей світ душею живе!