Ну ладно якщо на те пішло, то назвіть хоть один культурний бар в Олександрівці. Та його просто не має. Культурний відпочинок (маю ввиду в приміщеннях) це - піцерія. Ну в нас такого не було і не буде. Буквально вчора був в барі Галерея (перший раз) все там хорошо але ж накурено пісец. Якщо я курящий і не можу там всидіть, то що говорить про людей які не курять. Хто хоче культурно відпочить советую піцерію, або в Кіровограді на луначаркі або в Смілі біля ринку. Сам туди часто їздю.
Про "Галерею" я також чула, обовязково там побуваю. минулої пятниці я була в "Голубому дунаї", Антон я з тобою повністю погоджуюся, нашій молоді тільки напитися та побитися. Учасники нашого "походу", або правильніше "поїздки" купили вино та конфети, а я та мій знайомий вирішили поїсти. Іноді і я можу трохи беребрати, але це буває рідко, і завжди існує причина (вірніше причинуватий) через яку я випиваю. Серед моїх знайомих є люди, які не можуть не випити зайвого, а є які можуть вчасно зупинитися. Серед нашої молоді ходить вислів "по рублю та поригаємо". Для мене головне просто відпочити, а не "апиться и убиться".
...Смерть стоит того, чтобы жить, А любовь стоит того, чтобы ждать...
Я також приєднуюся до вище сказаного,дійсно не обовязково іти в центр щоб відпочити.Ось наприклад коли я був дома на новорічні праздники,то я зі своїми друзями організували баньку,добре попарилися,трішки випили,і добре поговорили,такий відпочинок мені сподобався.
Belui, мне в Смеле пиццерия не оч понравилась када я там был. Вот вчера и в галерее побывал. Впринципе там не плохо. Прикольный бармен гг. Тока абсент готовить не умеет. Нащет накурено то да. Сначала было норм. Но потом аж глаза выедать начало от дыма.. Хотя когда как. И цены там невысокие.
TheShadoW, Мне в Смеле в пицерие просто нравится, но в Кировограде лучше. Я не о том говорю что там очень, очень класно, но просто культурное заведение, приятно посидеть поговорить. А в авсент в Галерее точно не очень, на море в Коблево пробывал и полутше.
grantand, я б з радістю і дуже вдячна за запрошення) приємно, що й мене(не місцеву) запросили..але зараз є певні причини і обставини, чого не можу прийти..але скоро ж літо))я обов'язково познайомлюсь з багатьма із вас(на це сподіваюсь) і відвідаю Олександрівку
Minerva, надіюсь що коли я приїду додому літом то ти сестричко обов'язково пиїдеш до мене в Олександрівку і тоді можна (навіть треба) знову зібратися всім в ліс і ДУЖЕ КЛАСНО відпочити.
Хай кеди китайські, хай джинси турецькі, хай за душой нема ні гроша, нікому з нас не зробиться кепсько - бо в кожного з нас українська душа!!!
chekky, плохо то, что я еще не был в Александровке в том баре, где можно посидеть и нормально пообщаться. Обычно там орет музыка так, что говорить невозможно. Там не то что поговорить, там расслабиться не возможно.