Люди, интересно узнать кто и как проводит вечера и выходные в Александровке? Кто чем занимается, в какие бары ходит, дискотеку и т.д. Я слышала открылся новый бар "Галерея" но никогда там не была, может кто-нибудь расскажет чё там?
chekky, впервые слышу об этом баре. В основном все в глобусе тусуются. А летом 2006-го помню ходили компашкой вечерами с гитарой, выпивкой и едой на старом пляже тусоватся И купались голышом! Весело было ))
А мы с девчёнками ходим гулять в Новую Осоту. Чаще всего летом мы ходим на пикники в лес (возле поста ГАИ). А то в Глобусе, Оксане, Орхидее, а бывает на пятачке...
chekky, Я бываю частенько в Галерее, очень прикольненько, довольно уютно и спокойно, всё по культурному, находится он в гело где была столовка, конечно там ещё не полностью всё воплащено в жизнь, а именно на втором этаже планируется открыть бильярдный зал, а так он сильно отличается от коллорита наших - извините за слово "рыгалетов". А так, когда бывает плохо на душе и хочется подумать, я в основном езжу на границу беру сибе чашечку кофейка и так прикольно сидиш с сигареткой попиваеш кофеин смотриш на проезжающие мимо машины.
Повідомлення відредагував den3000 - Середа, 06.02.2008, 15:49
Сам в галереї не був,але мені розповідала подруга,сказала,що місце дуже відрізняється від тих що в центрі.Сама галерея знаходиться в гело розвідці.Може хтось буде напишіть ще якусь інформацію.
Я був в Галереї уже декілька раз. Подобається те, що там багато видів спіртних напоїв: Самбука, Апсент, Мартіні і т.д. і т.п., а також смачний закусон. Можна покурити кал'ян, і гарно провести час. Головний мінус - в залі дозволяється курити і цей дим трохи напрягає)))
Добавлено (06.02.2008, 19:49) --------------------------------------------- Якщо чесно то у нас немає де класно відірватися. Коли приїжаєш на вихидні і йдеш з друзями в бар посидіти і поспілкуватися то ніколи немає де сісти. Це тому, що наші діти 12-15 років позабивають всі бари. А про дискотеку я взагалі мовчу, музика така отстойна, що навіть слухати не хочеться.
Так народ, почитав я про цю "Галерею" і захотілося самому сходити, побачити що воно таке.
А взагалі у нас народ не вміє відпочивати. Народу аби набухатися та піти десь на дискотеку пострибати чи морду комусь побити. Тому і існують різні "риголєти". А культурних місць для відпочинку взагалі немає. Мені раніше подобалася Орхідея, лише тим, що там було два зали, для курців і некурців. Як там зараз, не знаю.
А взагалі то віддаю перевагу відпочинку с друзями на природі. Це найкращий відпочинок ніж сидіти в задимленних "риголєтах"
P.S. Здається мені що правильно казати ГЕОРОЗВІДКА а не ГЕЛОРОЗВІДКА, оскільки розшифровується як ГЕОЛОГІЧНА РОЗВІДКА.
TheShadoW, Да там місць завжди не має, так шо нада туда раніше їхать)Таксі коштує 10 грн. з центра)
Добавлено (07.02.2008, 10:52) --------------------------------------------- grantand, Зараз в Орхідеї взагалі курити не можна) Я підтримую тебе, шо на природі найкраще. Особливо коли у тебе багато пива і шашлик.
Блин, нужно и себе зарваться в "Галерею". А можно узнать расценки на напитки, что были перечисленны и на меню, также интересно сколько стоит пользование кольяном.
Belui, Кожній людині подобається відриватися по різному)мені подобається культурно посидіть і культурно погулять, але не завжди виходить) а щоб закінчить в Кіровограді це вже занадто)
О!!! Завтра п'ятниця...Круто, я так її чекала...КУДИ ПІТИ???? ЩО ЗРОБИТИ? Набухатись?? В чому кайф? Люди, хто мені пояснить?? Мені здається що це просто смішно, піти вверері на базарчик з бутилкою "налівки" набухаця там, запить пивом, потім нюхать як твої друзікурять і вдають що їм добое...Люди, а ще нпогано б наркотики спробувати, потім кажуть "пре"...весело... (блін кашмар)...Люди, мені здається, що відпочинок це не тоді, коли в тебе є конкретний план: піду набухаюсь, накурюсь, пошлю онтого ідіота у красній кофті, скаажу, що Свєтка дура,розіб'ю на асфальті бутилку, потім ще побитися було б непогано...
фу..самій бридко....відпочинок, це коли твій розум і тіло відпочивають...відпчинок, це коли ти сидиш вдома з чашкою гарячого чаю, за вікном йде лапатий сніг і поряд є РОЗУМНИЙ співбесідник, щевідпочинок це коли ти робиш корисну справу, яка доставляє тобі задоволення...Відпочинок, це просто ковток чистого повітря...Так що згодна, що на природі відпочивати не тільки весело, але й корисно... Відпочинок, це хороша компанія, це розумні люди, це люди, з якими в тебе є спільні інтереси, це люди, з якими не тількиможна дуріти на дискотеці, але і вести розумну розмову, яка буде доставляти задоволення усім співбесідникам... Авзагалі відпочинок це спокій, свіже повтря і гарна компанія)
Гугля, а чому напиватися)коли можна нормально посидіти з друзями і поспілкуватися)на базарчиках бухають лише малі діти,які бояться піти в бар)коли вони бухають то думають шо це круто)))
Г) Я ж якраз про це) А базарчик, так до слова... Може їм набухатись і круто, і прикольно, а можливо їм здається, що їх поважати стануть бїльше пїсля того, як побачать їхню п'яну фізіономію десь біля ДК....
Ми с тобю говорим про однакові речі...Відпочинок - це (повторюсь) хороша компанія і гарно проведений час...
Гугля, браво!! Ти як завжди права!! Я повністю з тобою згоден. Я сам обожнюю такий затишок(уют). Сидіти біля вікна з чашкою кави чи чаю і дивитися як на вулиці йде сніг.
На жаль молодь наша росте великою сірою масою, без інтересів, без культури і зі спотвореним уявленням про моральні цінності. Зараз в моді дійсно сигарети, алкоголь і травка. Хто більше п`є та курить то й і найкрутіший. Уявлення про відпочинок в багатьох теж спотворилося під впливом моди на "гробленя свого здоров'я".
У народа відпочинок почав асоціюватися з грошима та барами, і нажаль в останню чергу з природою, подорожжю, з відпочинком коли відпочиває весь організм а не лише мозок. Оскільки щоб набухатися та накуритися багато мозгів не треба :))
Я не проти барів та всього іншого. Кожному своє. Але це не має бути чимось таким чим слід було б пишатися.
Я конечно с вами согласна, но считаю что вполне неплохо пойти с друзьями в бар, посидеть взять вкусного вина или слабоалкоголки и спокойно посидеть, пообщаться. Потом пойти и потанцевать. Что в этом плохого?