chekky, найкраще в Олександрівці відпочивати це на морі ))
Насправді навіть не знаю. Точно шо мабуть в Косарях, там найкраще місце для купання. А взагалі, то краще зібратися толпою з палатками і махнути дикарями десь на беріг Дніпра на день-два. Отам нормально і відпочити.
Я ездил этим летом на днепро,мы взяли 2 ящика пива,немного водки,много еды, ну всего что нужно,даже больше,ехали мы на день,вечер был просто супер,но когда время подошло ко сну,мелкие мурашки не давали спать,вот целую ночь и не спал,но воспоминаний много.
Добавлено (08.02.2008, 19:38) --------------------------------------------- Вобщем мне нравиться ходить в лес в новую осоту,там классная природа.
Хто не був за Поселянівкой той багато чого втратив. Починаючи з природного джерала "Живун", який знаходиться в лісі. Біля нього стоять столи, можна пожарить шашлики, стоїть там капличка. Ну короче там прикольно. А далі в тій стороні буде Мотронівський монастир, там також багато цікавого. І ще всим рекомендую поїхати подивиться на дуба велетня, якому вже більше 300 років. Літом, коли я останній раз був там, то біля дуба був козак з конем, за гроші можна було покататься на коні .
Тим літом я навідь на Косарі не дуже часто їздив, захищав практику, потім кваліфкаційну, потім влаштовувався на роботу.... Коротше багато було "Лишнякових проблем". Зате я думаю, що це літо я відпочину на славу!
Я часто ездил к живуну, иногда ездим с папой просто по воду. Иногда отохнуть. Хорошо там. А вобще то летом отдыхаем у нас в Осоте в Березяном, или в Старой в Поповом, или коло ставка в Новой. Вобщем мест хватает! ! ! Скорей бы лееето!!!!