Я наприклад не курю, інколи можу покурити за компанію, але до сигаретного диму ставлюся байдуже в деяких випадках навіть не можу витримати, особливо в накурених барах, хоча проти самого куріння не маю нічого проти. Якщо людині подобається курити, то чому б і ні. Мені не подобається лише коли курять дівчата, просто це виглядає не гарно. Особливо коли дівчина курить що називається "як паровоз". А що думаєте ви?
Аналогічно невитривую коли в приміщенні накурено, що аж очі ріже, хоча сам курю що називається пошти як "паровоз", зранку пачку купляю, і ідучи додому докурюю останню сигарету. А от щодо дівчат то вбить готовий як дівчина куре :), тож сам курю, а за жінкою слідкую щоб некурила. Я всеж таки ще хлопчика хочу
Я не курю, до куріння ставлюся байдуже. Подобається ,як від хлопця "пахне" дорогими сигаретами. Як це? Легкий запах сигарет і чудові чоловічі парфуми...
BenGAMEn, при зачатті дитини здоров'я батька також грає велику роль. тому те, що ти куриш, обов'язково хоч мізерно але якось та й вплине. гірше, коли курить матір. тому кращий випадок- обом не палити.
Добавлено (07.03.2008, 17:58) --------------------------------------------- особисто я не курю і негативно ставлюсь до куріння взагалі. не подобається просто цілуватися з "попільничкою". дуже рада, що чоловік не палить коли говорять : "сам курю, але дівчині ніЗя"- звучить трохи егоїстично.ІМНО. адже прагнучи вдосконалити когось, завжди необхідно починати з себе...хоча "курити чи не курити?"- справа кожного своя
Палити? то не чоловiча справа. Радив би "курцям-початкiвцям" (нерви заспокоюють!) не доводити своi нерви до такого стану. В життi ще все буде, а лiки дорого коштують!
А я курила, але покинула і не тягне. Для мене було тяжко покинути курити (кидала два рази), але я подолала бажання курити. Тепер, щоб заспокоїти нерви просто купую пачку насіння, і дешевше, і корисніше!
Повідомлення відредагував grantand - Середа, 12.03.2008, 14:37
...Смерть стоит того, чтобы жить, А любовь стоит того, чтобы ждать...
Я сам не курю и не хочу и не буду. Только вот не могу понять выражение 'што б нервы успокоить'. Для того што бы успокоить нервы вовсе и не нужно курить.
Хай кеди китайські, хай джинси турецькі, хай за душой нема ні гроша, нікому з нас не зробиться кепсько - бо в кожного з нас українська душа!!!