Таксссс... Чего то на пустых разговорах мы застряли, и тема по немножку начинает покрываться толстым слоем пили... Помоему пора договорится о чем то конкретном... Знач так. Народ, до 1го сентября осталось 10 дней, и я думаю, что всем будет удобно собраться до 1го=)... А вот сейчас давайте напишем, кому и когда удобнее? В период с 21.08 до 31.08... Я могу практически в любой вечер...или не вечер Слушаю предложения: кто будет, когда удобно, когда не удобно...?
em4eg, хто такі в твоєму розумінні "трушні нефори"?..складається враження,що ти трохи утріруєш саме поняття неформальної субкультури, де бути одним з представників зовсім не означає відповідно вдягати і перебудовувати свою поведінку згідно "ГОСТів" спарвжнього панка чи то емо...адже будь-кого можна вирядити в стилі "а-ля рокер", зробити "могильний макіяж" і тд...АЛЕ...тип мислення, своя індивідуальна філософія, музичний смак і зовсім інші "антипопсодіскацєчні" погляди на життя, і в першу чергу-яскраво виражена індивідуальність, характер (де немає натяку на закос під інших)- ось справжні компоненти даного неформальського руху.
..підтримую думку ДаркВітч і Ардера, згодна з тим, що емо- це скоріш підліткова субкультура, де він чи вона просто прагнуть якось виділити себе(протест) з поміж інших. проте, як зазначають психологи, коли емо вже за 18 років- це вже свого роду відхилення.. на кінець, кричати на все горло і махати руками :""я -панк(емо, гот, рокет тд)!, не такий як ви всі інкубаторні!"-це прояв дитячості і нерозуміння справжнього стану речей і музики як такої
Minerva, хех...якщо ти в душі згідний з якоюсь суб-культурою, то ти і одягатися будеш...а так в Олександрівкі я небачив ніодного нефора, хоча тут ви розказуете шо вони є...бути нефором це не значить слухати музику, це ще потрібно одягатися відповідно, мати зачіску в треш стилі, філософію знати і мати відповідне світосприйняття...при невиконанні хоча б одного з цих пунктів неможливо бути нефором... а нарахунок емо я незгідний!
Всё в порядке, Всё просто супер, Всё в порядке Я просто умер...
em4eg, Якщо ти не згодний з тим що, Емо це таки перехідний вік, тоді покажи мені Емо якому 60 років, або хоч 45р.! Я наприклад, навіть уявити не можу, 45-ти річного чоловіка який вже має двоє дітей, сім‘ю, жінку, і щоб от такий дядька був Емо. Життя вже загартувало його, і тепер як не крути в нього вже двоє дітей яких потрібно захищати, а не в кутку плакати! Ти я так розумію також мужиком ростеш (ну звичайно якщо орієнтація в нормі), і коли в тебе будуть діти, і роками ти будеш набагато доросліший, думаю що згадаєш ті часи коли ти був Емо з посмішкою!
Допоки на світі ще музика є, допоки цей світ душею живе!
em4eg, Кожна людина є хазяїном свого життя, кожна людина має право жити так, як вона вважає за потрібне, і якщо людина зробила свій вибір для себе, то це є для неї Вірою, Надією і Любов‘ю, це те що для людини святе, те що вона буде захищати!!! В даний період твого життя, вибір який ти будеш відстоювати і яким ти будеш жити, це є рух Емо! Я розумію, що признати для себе і показати іншим що ти неформал це не легко, пережити момент коли на тебе показують пальцями, це також не легко, вважаю що кожна людина роблячи такий крок в середині стає сильнішою! Нічого проти неформалів ніколи не мав, у мене є знайомі і Емо і Готи і Рокери і Панки, і з усіма находжу мову, мені навіть цікаво пізнати якусь нову субкультуру і поспілкуватися з неформальними людьми! Тож бажаю тобі триматися і вірити в те, що для тебе є символом твого внутрішнього світу і бути незламним та сильним духом!!!
em4eg, зрозуміла твою позицію але виникає зустрічне питання..уяви дві ситуації: 1)..сидять в парку нехай чоловік з пять молодих осіб(до 30років),пьють пиво, грають на гітарі..всі вони полюбляють музику(в даному випадку треш, рок, готику і т.дт), розуміють її зміст і взагалі вважають частиною свого життя..АЛЕ: одяг не вказує на принадлежність до субкультури неформалів 2)..сидять в центрі міста ті ж чоловік 5, пьють пиво, грають на гітарі..і всім своїм виглядом показують загальний протест проти субкультури попс..АЛЕ: вони слухають "важку" музику лише для підкреслення свого іміджу анархіста, мало розуміючи її суть.. ..то хто тут буде нефором а хто лише псевдочастиною даної субкультури? ...як приклад з власного життя скажу одне: в мене багато знайомих, котрих в повній мірі можна вважати неформалами з їхнього типу мислення і способу життя..в ту ж чергу прикольно виглядають камянські підлітки-панки, котрі зовні-100процентні нефори...поки не починаєш з ними розмовляти..тоді враження кардинально змінюється.показуха і нічого більше:-)
Додано (17.09.2008, 15:25) --------------------------------------------- Arder, повністю підтримую твою думку, особливо за емо)..
em4eg, А Minerva таки права! Не одяг робить людину незвичайним, сутність людини повинна бути незвичайна, і нема різниці чи ти в одязі чи без! Стиль одягу це вже як наслідки, атрибутика, того чи іншого крику душі, але ніяк не навпаки! Тож, потрібно прислухатися до голосу який говорить в тобі, і бути тим ким ти є в середині, а прикидатися тим, чи іншим і підстроюватись під інших, і з за того що це тобі здається круто, непотрібно, від того толку мало!
потрібно щоб і одяг і зачіска також показували!це невід'ємна сутність щоб світосприйняття і одяг були відповідними.! З.Ы. з ваших постів зрозуміло що трушних нефорів нема! з іншими людь ми які лише по світосприйняттю нефори нецікаво...
Всё в порядке, Всё просто супер, Всё в порядке Я просто умер...
em4eg, навіть якщо ти великий дядька чи тьотінька- гот, панк, рокер чи ще хтось там і працюєш в державній установі- одяг повинен відповідати тому іміджу,який є в тій організації, де ти працюєш,тому що всі при костюмах і галстуках.... а в тебе просто будуть проблеми з начальником, тому шо наше старе покоління нічого подібного не признає.....а в неробочий час -будь - ласка -можна будь як показувати те, до якої субкультури ти належиш...