MSerega, хорошая идея, давно я уже в футбольчик не бегал. Но могу только до конца этой недели.
Кто может собраться до конца этой недели побегать в футбольчик ну или накрайняк в волейбольчик отписываемся в этой теме. Я могу в пятницу и в субботу и возможно завтра тоесть в четверг.
grantand, Я можу в пятницю!!! Але м'яча у мене нема Можу достать якщо нада! Ystina, Я думаю ти в футбол гулять не будеш! А волейбольного м'яча у мене 100% нема і достать незнаю у кого можна??
Якщо хтось буде гулять в пятницю напишить мне СМС бо у меня дома НЕТА нету +380971504774
Повідомлення відредагував MSerega - Середа, 18.06.2008, 15:19
MSerega, а що це така дискримінація? як я бачу, ніде в створеній тобою темі не зазначено, що вона стосується лише чоловіків і хлопців..особисто я знаю безліч дівчат, які нічим не гірше грають за хлопців у суто чоловічі ігри( як на мене, це-стереотипи)..тому Устіну ти напевно не запрошуєш пограти, бо боїшся шо програєш в дівчини
Я за, и за гранатовый сок ЗА, и за футбол ЗА, и волейбол ЗА..просто вспоминаю маевку, и уверенна что будет не хуже )) Опять все вместе )) Как это здорово!!
Гугля, якщо ж збереться всетаки футбольна команда, то відбудеться поєдинок сезону, а,ми,дівчата спочатку побудемо в групі підтримки, а потім переберемося на волейбольне поле, як вам таке, а якщо ж хлопців мало, то зразу волейбол... або ж перенесення матчу на більш вдалий час