Предлагаю всем пользователям обговорить новую тему ето продолжение Майовки. Предлагаю опять всем собраться и отправиться в лес на отдых ну и конешно на шашлыки :-)
16.08.2008, субота. Місце відпочинку Косарі. Всі бажаючі починають збиратися думками і грошима і відписуватися в цій темі.
Скидаємося по 20 грн. Замість шашликів пропоную купити сосісок і там їх посмажити на вогнищі, якщо ми взагалі будемо палити вогнище. В Косарі виїжати будемо або до обіду або десь в обід. В 3 години це вже пізно. Доречі хто які електрички знає і коли вони там ходять?
Я пропоную поїхати на карьєр..але,не пам`ятаю де знаходиться ..але знаю що електричкою їхати менше 30 хв! Можна взяти з собою шашличків там пожарити, і класно відпочити!
с 14 числа..это следующая неделя..что бы было нормально время все обсудить, купить, обдумать..ну и самое главное, смотреть хоть приблизительный прогноз погоды...
Повідомлення відредагував ксюха - Вівторок, 08.07.2008, 22:08
Давайте все таки орієнтуватися на вихідні, число на 19 -20,і шановні, знов бажаючих можна перерачувати на пальцах однієї руки, чи всі вже забули, як гано відпочили на Майовкі.... Активніше!!!!!
Зустрічалися сьогодні знову ми на стадіоні і прийшли до такого висновку- вирушаємо на карєр 19 липня зранку електричкою. Пізніше вкажемо в скільки саме. Вирішено збирати на шашлик і випивку по 20. Гроші збираю я. Гроші бажано здати до четверга. Залишаю координати- 80978980706, ася-355516522.
Повідомлення відредагував Ystina - Субота, 12.07.2008, 18:52
Планується в серпні поїздка на Косарі- давайте визначатися з датою і з сумою, час іде, а ми можемо не встигнути відпочити, покупатися, позагоряти, поісти жарених шашликів і ,звісно, поспівати біля костра пісні під гітару...
мне кажется шашлыки жарить по такой жаре никто не захочет)туда можно поехать электричкой, назад такси..пишите, кто когда, какого числа может! но планируется в первых числах! ваши предложения!