Предлагаю всем пользователям обговорить новую тему ето продолжение Майовки. Предлагаю опять всем собраться и отправиться в лес на отдых ну и конешно на шашлыки :-)
16.08.2008, субота. Місце відпочинку Косарі. Всі бажаючі починають збиратися думками і грошима і відписуватися в цій темі.
Скидаємося по 20 грн. Замість шашликів пропоную купити сосісок і там їх посмажити на вогнищі, якщо ми взагалі будемо палити вогнище. В Косарі виїжати будемо або до обіду або десь в обід. В 3 години це вже пізно. Доречі хто які електрички знає і коли вони там ходять?
Я ідею підтримую! Але якщо ви тут такими темпами будете збиратися... потрібно якось конкретніше вирішувати, йдеш чи не йдеш, відписався і далі займаєшся своїми справами. Одним слово якщо зберетесь то і приєднаюсь! Бо в ліс самому на шашлики, чомусь не дуже хочеться! От На велопробіг я і сам поїду якщо ніхто не збереться!!!
Допоки на світі ще музика є, допоки цей світ душею живе!
Так с!!!! Збераємо список тих хто їде і шо з собою брати!!!! з собою мати гривень 10-15 на дорогу (на електричку до 3 грн хватить, а на таксі там глянемо) Давайте розприділемо скільки одіял будем брати!!? Я візму матрасик надувний якщо хтось боїться потонуть
Повідомлення відредагував grantand - Вівторок, 12.08.2008, 17:07
grantand, Ти вобще читаєш шо я пишу???? Я говорив шо каждому нада 10 грн на дорогу якщо ми будемо їхать електричкой туда і обратно!!!? За те, хто щось куплять буде я вобще нічого неговорив!!!!
Додано (13.08.2008, 09:36) --------------------------------------------- Блін у мене наклодочка виходить!!! Я в суботу можу на город піти! (( Буду стараться шоб поїхать! Бо і сам хочу отдихнуть
Я їду з вами,тільки треба вирішити все точно,пропоную зібратися на нашій лавочці в скверику,і все обговорити.На сайті це буде дуже довго і ми так до зими збиратися будемо!Все обговоримо,складемо список хто їде,що беремо.
Никогда у врага не бери ничего, Ни еды, ни воды не проси у него, И если еда не посыпана ядом, То сможет тебя отравить он и взглядом