Ми також не пожарили сосиски, до речі на рахунок сосисок, велике ДЯКУЮ за те, що вони опинилися в мене в дома, у мене як раз на вечерю нічого не було.
Найбільше сподобалося моменти, тоді коли ми вже поверталися до дому і по дорозі складали разом дуже гарні і мелодійні вірші, шкода що не було можливості записувати все що ми тоді складали, (можна було б видати дуже гарну збірку „Рання поезія ЮЗЕРІВ”). Ще по дорозі назад Ystina порадувала нас гарним твором, який вона читала в живу, під ритмічні звуки ударних інструментів, це було дуже романтично, думаю що сторонні люди які це чули, були дуже вражений такою піснею, хоча напевно можливість того, що хтось в темному і глухому лісі нас чув дуже мала. Звичайно що будь яка імпровізація дуже вражала і радувала, тим що ще не перевилися в Олександрівці творчі люди. Але це що до імпровізації, а от на рахунок походу то я шкодую що я підготувався погано!
З мого боку я помітив такі недоліки: Не дав концерту на Гітарі; Не дав концерту на губній гармошці; Не взяв шампура (думаю, якби вони були то і сосиски ми б пожарили.); Не заспів пісню про Олександрівку (якби заспівав то думаю що наш Шановний оператор MSerega обов‘язково б зняв би на камеру замість тої пісні про якогось „Бібігона” яку я толком і не виконав докінця). Ще може багато чого я не згадав але на наступний раз я думаю що виправлюсь, але до наступного разу потрібно чекати рік! Є час щоб підготуватись.
Усім хто був у лісі дуже дякую за теплу та душевну компаній, було приємно провести час в вашому оточенні!!!
P.S. – Милий сіренький котик який лишився в лісі - тобі також хочу подякувати за компанію, за гарні пісні які ти нам співав щоб прогодуватися, за милі акробатичні трюки які ти нам показував. І будь ласка не ображайся на MSerega за те, що він кидав в тебе спортивним снарядом типу – СПИС, він все рівно по тобі не попав. Ми ж як-не-як тебе годували рибою і навіть давали тертися об наші ноги, цим показуючи свою любов до тварин, в даному випадку навіть відігнали від тебе здоровенного собаку у якого на думці було тільки одне, розірвати тебе котику на шмаття! Тож зараз хочу ще раз подякувати тобі, маю надію що ти ще там живий!
Повідомлення відредагував Arder - Субота, 30.08.2008, 23:54
Допоки на світі ще музика є, допоки цей світ душею живе!
Хотя можно и опровергнуть...!
Хотя можно и опровергнуть...!