Ось ще одна шалена тема "Полузай насіння"! На це мене надихнули Ystina & DarkWitch. Давайте інколи собиратись і просто гуляти по Олександрівці і смітити насінням!!! Оскільки нас мало приходить на тему "Зіграймо" то я думаю що на тему " Полузай насіння" буде теж не багато тому мусору буде мало! Я просто неможу бачити ці замучені обличча після волейболу! Тому вирішив, що пройтись по нашому селищу буде, як раз добре! Що скажите!!!?
Ystina, Взагаліто традиції нам не потрібні! Тому, що ми ж незнаємо чи буде у всіх виходити прийти та пограти! Якщо зберуться 2 чоловік, то який же тоді толк ідти гуляти в волейбол! У темі "Зіграймо" всі можуть обсудить день коли найбільше всіх підходить! А полускать насіння можна і в двох!
Сьогодні був неперевершений вечір на скверику!!! Ми слухали музику в виконанні Ardera & Ковбоя! Було дуже весило! Цей вечор я провів з Любой "вирви глаз", Ксюхой "Сеня рейнджер", Діанкой "Гугля", Антоном "Grantand" + Толік "Arder" & Юра "Ковбой"
Повідомлення відредагував MSerega - Четвер, 21.08.2008, 00:52
MSerega, Сто пудофФФ) Супер вечір, просто немае слів, самі емоції, ARDER, ЮРА "КОВБОЙ" - ВЕЛИКЕ СПАСИБі ЗА ЧУДОВУ РОЗВАЖАЛЬНУ ПРОГРАМУ. КСЮШКА, любоф мая, спасиба за радасць твоєї присутності, і присутності твого телефона... ЛЮБОФФФФ - і цим усе сказано, ЛЮБА, дякую за складену дружню атмосферу, і кучу шкарлупок від насіння біля нашої лавочки (в поїданні насіння під гітарний рок щось є, і це ЩОСЬ чомусь пахне ОЛЕКСАНДРІВКОЮ)))) СІрЬОЖААА, ох і Сірьожа, пасіба, посміялась))))))))))).... МММ Грантанд, АНтоНННН, ШЕФ(занадто офіційно)... ГРАНТАНдУШКА, спасіба тобі за те тепло, яке подарувала мені твоя куртка. Насправді мені і досі трохи незручно за те, що залишила тебе мерзнути...Надіюсь ти на дуже злішсЯ)) супІр... Всєх люблю, мені дуже сподобалось..надіюсь такі вечори будуть продовжувати прикрашати нашу буденність)))
Ось так неждано - не гадано, вийшов дуже цікавий і веселий вечір! Дякую всім! А в мене так пожиттю і виходить, коли спонтанно відпочиваєш, то і емоції гарні, а буває заплануєш заздалегідь відпочинок, то він завжди вийде не таким як ти його уявляв собі! То я більше і схильний до спонтанних відпочинків!
Допоки на світі ще музика є, допоки цей світ душею живе!
grantand, „....Люба наша Жана Дарк!!!” Згоден що вийшло непогано, за такий слоган який приносить популярність, інші люди гроші беруть! Але для нашої Ystina, нічого нешкода! Маю надію що взавтра на двох гітарах ще щось придумає!!!
Допоки на світі ще музика є, допоки цей світ душею живе!