Ось переглядала фото вельмишановного нашого адміна, і спало на думку- а може і ми так покатаємося... що для цього потрібно- бандана, рюкзак, щось в рюкзак, руки, ноги і байк, тобто велик.... думаю куди поїхати, ми вже придумаємо.... коли їхати- мене влаштовує найближчий тиждень, можливо вихідні, ці або наступні...
Ystina, Думаю булоб дуже чудово, В ГОЛОКІВКУ поїхати, фото дійсно вражають обсобливо на камінні біля ставка! В цю суботу вільний, з задоволенням прокатаюсь!
Допоки на світі ще музика є, допоки цей світ душею живе!
ксюха, Я впринципі не проти і іншого місця, головне щоб безпечна дорога була, На Голоківку там траса ніколи не навантажена, тобто мало транспорту рухається, більш безпечніше пересуатися. Я за себе не хвилююсь, якщо багато буде їхати то потрібно притримуватись правил дорожнього руху!
Повідомлення відредагував Arder - Вівторок, 12.08.2008, 15:59
Їдемо в В. Верещаки, не далеко і там Є Гарний ставок де можна за бажанням скупатися. Не далеко від ставка навіть продовольчий магазинчик є на всякий випадок якщо пікнік захочеться "устроить"! Думаю що не величкий пікнічок буде до речі!
Повідомлення відредагував Arder - Середа, 13.08.2008, 15:13
ксюха, Да Ксюха я там був! Але в Голоківку їхади дуже далеко, на те потрібно потратити багато часу! Поки що потренеруюсь на меншій дистанції а потім вже подивлюся по своїх можливостях, але обов‘язково туди до кінці літа з‘їжу!
ксюха, Слухаю твою пропозицію на рахунок часу відправки! Нехай кожен скаже о котрій годині зможе і вже потім будемо шукати компроміс! Мені підійне буть яка година!
Повідомлення відредагував Arder - Середа, 13.08.2008, 16:52
Я щойно зрозумів що бажання „покрутити ногами” виявляють більшість дівчат, а Мужиків що фіз. розминка лякає? Хлопці давайте виправляйте становище, проявіть ініціативу, а то я один буду серед юрби дівчат!!!