Пропоную зібратися сьогодні (суббота) на 13:00 і піти в ліс пожарить сосіски, попити пива і поспілкуватися. Всі бажаючі відписуєм мені на мило zplinter@ya.ru або через сервіс особистих повідомлень (ОП) для обговорення деталей.
Похід в ліс, як на мене, видався дуже хорошим! Мені дуже сподобалась природа, здавалося що вона зовсім недоторкана і незаймана, а гарне пожовкле листя яке шаруділо під ногами, викликало спогади з дитинства! Ще дуже порадувала погожа без вітряна, сонячна погода, мабуть за всю осінь це був найтепліший день! Їстівних грибів ми так і не знайшли в лісі, але мухомори таки зустрічались. А ще були сосиски, які ми жарили на кострі, вони мали приємний лісовий запах „з ароматом диму” і мали специфічний смак. Одним словом „релакс” був повний, „Тиша навкруги, сплять в лісах птахи...”, душа моя відпочила на всі 100%, а тіло набралося сили у природи!
Дякую усім хто ходив в похід, за прекрасну компанію!
Повідомлення відредагував Arder - Неділя, 05.10.2008, 11:32
Допоки на світі ще музика є, допоки цей світ душею живе!
grantand, Повністю з тобою згодний! Попереднього разу коли ми ходили до лісу, я мав намір відвести вас на це місце, але тоді мені здалося, що то було б не доречно! Ми тоді ходили великою тол пою юзерів грали в м’яча... то був найкращий варіант для нас, сісти під навісами! А місце на якому ми були цього разу воно РОМАНТИЧНЕ, і більше підходить для закоханої парочки, а якщо туди завалити великою тол пою то вся романтика відразу б розвіялася. На це місце бажано приходити у двох зі своєю дівчиною, ось тоді відчуєш всю красу цього романтичного місця! Можна сказати, що то моє секретне місце, пам’ятаю його ще з дитинства коли я ходив зі своїм дідусем пасти кіз (не „Козочёк”!!! а настояних кіз!) мені тоді років 5 було коли я вперше побував на тому місці, тож з ним в мене пов’язано багато спогадів! Напевно із за цього я отримав величезний кайф від походу!
Повідомлення відредагував Arder - Понеділок, 06.10.2008, 15:12
Допоки на світі ще музика є, допоки цей світ душею живе!