Люди, буквально через пару тижнів весна..тепло..канікули)І я думаю, що непогано було б побачитися юзерам в реалі)) Адже мабуть у кожного є бажання побачити людину, поспілкуватися з нею в реальному середовищі)...Звичайно багато користувачів вже знають один одного-це дуже добре, але можне виявитись так, що людина з якою ти спілкувався в онлайні виявилася твоєю знайомою(чи то знайомим)))...Одже усі свої пропозиції, думки та побажання по цій темі...СЮДИ
Вот, я согласна с chekky, только май, июнь-долговато ждать...)) Еще согласна с тем, что встречаться нужно за городом, можно в лес сходить;)... На весенних каникулах, или просто выбрть время, когда большая часть юзеров будет в Александровке, и когда на улице будет тепло))...
Гугля те, що я живу в Олександрівці нічого не означає. Я маю багато друзів, яких не бачу місяцями, маю проблеми, які потребують негайного вирішення. З вирішенням однієї зявляється інша, яка не терпить відкладення. Тому я не впевнена, що буду.
Повідомлення відредагував grantand - П`ятниця, 29.02.2008, 13:52
...Смерть стоит того, чтобы жить, А любовь стоит того, чтобы ждать...
Я також думаю, що зустріч буде цікавою і корисною, буду, але треба буде встановити остаточну дату, так щоб всі могли розплавувати на свята свій вільний час, зараз лише березень- час визначитися ще є
Гугля, ти мене не знаєш, якщо я не маю бажання, то силою мене 100% не затягнеш. Так, як остаточної дати зустрічі я не знаю, тому з певністю сказати нічого не можу.
Добавлено (07.04.2008, 12:54) --------------------------------------------- Гугля, ти мене не знаєш, якщо я не маю бажання, то силою мене 100% не затягнеш. Так, як остаточної дати зустрічі я не знаю, тому з певністю сказати нічого не можу.
...Смерть стоит того, чтобы жить, А любовь стоит того, чтобы ждать...
Так, всі хотять зустрічі, то що ж нам всім дають 9 вихідних- тепер починаємо думати з датою. Пишемо -хто коли може, а потім разом будемо вже вирішувати....