Я школу дуже любила, любила вчителів, мабуть саме тому свою долю повязала з цією професією. Улюблених вчителів було декілька, предмети- математика, фізика, георафія, астрономія, українська література.
Я любив уроки те на которых заменяли старшоклассники. А ещё уроки которые вела ты. Хоть когда то поставила мне пару по физике. Ещё уважаю таких учителей как: Фощий Любовь Ивановна, Прасол Людмила Александровна, Ильницкая Вера Николаевна
Хай кеди китайські, хай джинси турецькі, хай за душой нема ні гроша, нікому з нас не зробиться кепсько - бо в кожного з нас українська душа!!!
Як у кого а у мене Неулюблених учителiв НЕ БУЛО! Хто в наш час викладав у школi - дивiться по адресу http://olexandrivka.at.ua/forum/16-156-1 Про кожного можна багато розповiдати..... Вiдмiнником не був, але грамоту по фiзицi одержав - спасибi Вiталiю Сергiйовичу Тарнавичу. Згадую, як у 10-му класi за його дорученням показував кiно в iнших класах! А за мову - Атамась Галинi Сергiiвнi! (От звiдки моя неприязнь до мовного безкультур'я ! А Добровольський Федiр Григорович хоч i не зробив з мене спортсмена чи вiйськового але показав добрий приклад самодисциплiни й оптимiзму! Шелепко Федось Нифонтович для нас був в першу чергу хорошим математиком, а потiм директором. Ми його зовсiм не боялись!
Повідомлення відредагував Леонiд - Понеділок, 12.05.2008, 15:08
Я любила всі точні науки, а з гуманітарних - історію. До всіх вчителів відносилася (відношуся) нормально, не ділю на групи... 13 травня згадала курс математики за 5 клас та переглянула курс хімії за всі класи...
...Смерть стоит того, чтобы жить, А любовь стоит того, чтобы ждать...
Любимый урок-рисование и труд,а учительница Людмила Алексеевна,фамилию уже не помню.Сейчас она в школе уже не работает)Куда то переехала или не местная была,не помню
Никогда у врага не бери ничего, Ни еды, ни воды не проси у него, И если еда не посыпана ядом, То сможет тебя отравить он и взглядом
Географія, Біологія, деякий час Алгеброю, Геометрією цікавився! Любов до предметів прививали самі Вчителі, якщо хороший вчитель і вміє викладати, його уроки цікаві то і вчитися хотілось, а сам предмет великої ролі не відігравав, було байдуже що вчити головне щоб Вчителю приємно зробити, вивчивши тему чи урок!
Допоки на світі ще музика є, допоки цей світ душею живе!
Географія - подорожі, біологія - структура живого, математика - численність, мови - культура, літератури - фантазії, історія - пізнання минулого й розуміння сьогодення, трудове - трудове виховання, фізкультура - хоббі, музика - творчість, інформатика - тільки не в школі, ДПЮ - цікавість, Фізика - Всесвіт - все це мені давали в пізнання найкращі вчителі всіх часів і народів в Олександрівській школі № 3... Дякую вчителям!!!!!!!!
Дуже поважаю свою першу вчительку - Дмитрієву Людмилу Павлівну та географії - Безсмолу Тетяну Іванівну! Любила англійську, географію, укр мову і літ, зате терпіти не могла історію, математику, російську та фізкультуру. А ось тепер навпаки цікавлюсь історією, бо зрозуміла, "Хто не знає свого минулого, той не вартий свого майбутнього".
Не требуй от жизни невозможного, ведь её возможности безграничны!