може не всі сильні в рисунці чи живопису і мають інші таланти? чи то робити файні і оригінальні фотки, клеїти колажі або ж кувати метал?..не соромтеся, похвастайтесь!..дуже чекаю.. :D
Minerva? мабуть я одна з небагатьох людей хто розуміє тебе у виготовленні макетів з паперу,чеканки металу,
Добавлено (24.02.2008, 15:17) --------------------------------------------- а також клеїти різні колажі, малювати ескізи,які затверджують як дуже часто буває, не одразу....А ще мабуть я одна розуміую, що таке перспектива та на яких рулонах паперу вона креслеться(і про новий метод креслення перспективи я теж знаю - тоьто збільшення перспективи за допомогою дуже гарного пристрою, який має назву ксерокс)
Хай кеди китайські, хай джинси турецькі, хай за душой нема ні гроша, нікому з нас не зробиться кепсько - бо в кожного з нас українська душа!!!
А я з недавньогочасу "вдарилася" у вязання. Захотілося мені нови шарф ну хоч убий. З ідеєю "ношуся" майже дві неділі, все не вистачає часу, а потрібно зробити рамку, купити гвіздків та ниток. Не проблема нитки та гівздки, а от рамка... Просто кажчи не вистачає часу.
...Смерть стоит того, чтобы жить, А любовь стоит того, чтобы ждать...
Я полюбляю, як не смішно, вишивати хрестиком. Це в нас сімейне.Бабуся шила, мама, а тепер і я. Наші роботи є в Македонії, Білорусії, Росії, Литві(дарували друзям).Зараз шиємо рушник на весілля. Показувати не буду- погана прикмета, а інші вироби "виставлю" трохи пізніше