Мені вже за 19 років... В своєму спілкуванні "мати" вживаю лише при спілкуванні зі своїми друзями, до них відношуся адекватно. "Мати" заміняють багато слів при спілкуванні, вносять розуміння і дохідливість до багатьох людей. Коли я звертаюся до друзів "матами" вони добре розуміють, що мене не варто чіпати, я не маю настрою і з ним я стаю більше вживати не нормативну лексику. Мені "мати" зовсім не мішають...
...Смерть стоит того, чтобы жить, А любовь стоит того, чтобы ждать...
(Серйозно - можу повторити й завтра) Щоб залишилась користь з цiєi теми, пропоную слово "матюгальник" використати як назву теми "Подii". Пояснення - в Олександрiвському глобусi.
Побєда, насправді я жартую...друзів треба поважати, і звісно друзі мають тебе поважати. Якщо це дійсно дружба то має вистачити звичайного прохання "будь-ласка не чіпай мене, в мене немає настрою чи я зайнята і т.п."
Просто ще потрібно розібратися хто такі друзі і скільки їх в тебе взагалі. Оскільки багато людей плутають друзів з просто добрими знайомим, але ж різниця все-таке є і достатньо велика.
grantand, я зрозуміла! Просто, мене іноді не чіпати мамі, а тим більше друзям. Серед моїх друзів лише друзі, я це перевірила! Тому що у мене велика кількість знайомих, серед яких є люди з якими я не маю бажання ставати друзями, тай спілкуюся з ними лише з ввічливості і не довго, а іноді своїм виглядом, репліками я даю зрозуміти, що я не бажаю спілкуватися з даною особою., і надалі мене не чіпати.
...Смерть стоит того, чтобы жить, А любовь стоит того, чтобы ждать...
Побєда, наприкла: "нахабо, з огляду на твій настирливо-маніакальний стан та неврівноваженість і, враховуючи мій норовливий психічно-роздратований темперамент, раджу тобі просто тихенько і душе швидко мене залишити..
О, маты это хорошо! Интересная темка! Я матюкаюсь и что?это не значит что у меня маленький словарный запас. в современной жизни бывают моменты когда без матюгальника никак(это моё личное мнение). интересно, среди жителей сайта есть такие которые ВООБЩЕ не употребляли ругательских слов? если кто скажет "нет" - извините,не поверю.