Моя точка зрения лично в том что я не очень люблю Вконтакте потому что это .... плохая вещь... Мне по душе аська, скайп и прочее...Сижу в ньом лишь потому что не могу пообщаться с некоторыми людьми в аське и т.д из за того что они не вылазят из Вконтакте.....
Я сижу вконтакте не очень часто! а то время,которое я провожу вконтакте, я трачу на общение с друзьями,с которыми у меня нет возможности часто видиться! А ну ещё из-за фермы там сижу
зараз коли я проживаю не в Олександрівці і друзів бачу дуже рідко. саме "контакт" дає змогу бути в курсі всих справ - фото і статуси все покажуть і розкажуть. А ще тут я швидко знаходжу потрібну мені музику
Semen777, У меня похожая ситуация, только на фотостране, захожу туда зайца кормить, а то сдохнет. А в контакт захожу для разнообразия, а вдруг там что-то поменялось
А разве так сложно убрать приложения?Убрать ту же самую ферму?Или лучше каждый день проклинать контакт,заходить,и кормить зайцев.Присели вы,ребята,на кантакт.Зайдите в настройки,галочку нажмите та и решится ваша проблема
Никогда у врага не бери ничего, Ни еды, ни воды не проси у него, И если еда не посыпана ядом, То сможет тебя отравить он и взглядом
Сам против того что бы сидеть сутками в контакте, захожу редко только почитать сообдения людей с которыми не могу общатся через аську! Но помню что этот же самый Контакт мне помог найти людей которых через аську я не мог найти, и помог возобновить давниэ знакомства, я был очень рад когда нашол того человекчка, досих пор сним общаюсь!
Допоки на світі ще музика є, допоки цей світ душею живе!
Semen777, музику напростіше прослуховувати саме в "контакті", знайшов потрібного виконавця чи групу, чи саму пісню, одним махом руки добавив собі на сторінку й насолоджуєшся. А "проїлась" пісня - один мах і все- більше ти не прослуховуєш.
Повідомлення відредагував Ystina - Середа, 20.01.2010, 12:05
Контакт это полноценное ЗЛО!!!! Но если с этим сайтом что нить случиться то наверное рейтинги смертности в несколько раз повысяться=) з.ы. захожу туда ради долбаной фермы)))
Хай кеди китайські, хай джинси турецькі, хай за душой нема ні гроша, нікому з нас не зробиться кепсько - бо в кожного з нас українська душа!!!
не розумію людей,які постійно зависають в контакті, викладають можливо дещо інтимні фотки ,які по суті діла нікому не потрібні, шукають знайомі обличчя,навіть не друзів чи знайомих і присилають запрос на дружбу, бо "я його десь бачив-ла, чи колись разом стояли в черзі за півниками на паличці"..це вже не е нормально. я використовую контакт, щоб спілкуватися з друзями у яких немае аськи,так як можливість всіх побачити в реалі обмежена, то цікаво подивитись нові фоти. також контакт-це завжди пошук відео і музики, группи з корисною мені інформаціею.....ну і "ворожі сили" підсадили на ферму
шукають знайомі обличчя,навіть не друзів чи знайомих і присилають запрос на дружбу, бо "я його десь бачив-ла, чи колись разом стояли в черзі за півниками на паличці"..це вже не е нормально.
або ж збирають друзів собі для колекції. Роблячи запрос навіть слова не напишуть.