Може: 1) Чоловік у я кого подразнення на шкірі після гоління; (Голится рідко приблизно раз на тиждень) 2) Чоловік якому нема заради кого голитися; (Не з'явилася та заради якої хтілось поголитися) 3) Чоловік якому є заради кого не голитися; (Смаки або капризи у жінок бувають різні) 4) Чоловік якому подобается носити щетину; 5) Чоловік який є актором і входить в сценічний образ; (Ролі різні бувають)
Повідомлення відредагував Alochka - Субота, 18.12.2010, 12:25
Принцип жизни - не быть хуже всех! Не обязательно первым, но и не последним!
Minerva, А якого кольору щетина та якої форми? це мае велике значення..шановна..якщо щетина чорного кольру..не вмита..виглядае як недосмалена кабанюка..з смирдючим запахом махорки..то нормальний пацанюра..який бухае..курить..мае писюн солидного розмиру..ригае та обсцикае ризни закутки.та матюкаеться..короче нормальний парЄнь це..А якщо щетина билобрисенька..помита дитячим мильцем..пидстрижена вкраденою у батька бритвою..надухана жиночими парфумами..то це зразу помитно шо мальчик не тиеї ориентациї..любить малЄньких дЄвачек и маму..таких треба жорстоко ображати..и топтати їм рило каблуком!!! ви зо мною згодна..шановно?
NAPALM12, я згодна що до другої частини твоеї відповіді, шановний. а от в першому випадку для мене, наприклад обісцяний, небритий вонючий і матюкливий чоловік не попадае під категорію "нормальний парЄнь"