Патріот, так все начнеться з чистого листа, про яких нащадків ти кажеш? імовірно, що людину буде створено заново. тому спочатку вона крім палки і каменюки нічого не знатиме і використовуватиме твої касети для биття горіхів
Я сьогоні купив 5 свічок і 5 блочків спічок, ну і звичайно наробив репету на весь маркит шо кінець світу на носу і не буде електрики, то заді мене мужик тоже купив багато спічок хоть і не планував куплять.
Внимание (!) сообщение заговорено. модерирование данного сообщения приведёт к половому бессилию и неизлечимым венерическим заболеваниям
Я сьогоні купив 5 свічок і 5 блочків спічок, ну і звичайно наробив репету на весь маркит шо кінець світу на носу і не буде електрики, то заді мене мужик тоже купив багато спічок хоть і не планував куплять.
Патріот, Кінець світу буде незабаром. Коли мавроді зніме окуляри, втре від соплів натертого чевоного носа, поправть, немиту закудлану гриву на голові, закусить верхнею губою нижню та скромно розведе руками
Кінець світу буде незабаром. Коли мавроді зніме окуляри, втре від соплів натертого чевоного носа, поправть, немиту закудлану гриву на голові, закусить верхнею губою нижню та скромно розведе руками
Я тоже вважаю що кінець світу тоді не наступе.
Внимание (!) сообщение заговорено. модерирование данного сообщения приведёт к половому бессилию и неизлечимым венерическим заболеваниям
Шутки - шутками, а у нас кто-то сеет панику - афиши печатают, ситуацию нагнетают. У людей многих настоящая паника. Так что мне идея со спичками понравилась. Я уже думаю, может и себе пошутить в супермаркете
Хотя я слышала, что не только электричества не будет, и многие законы физики работать не будут. В том числе и спички зажигаться не будут, и огонь не будет гореть и все такое
Повідомлення відредагував Nataliya - Понеділок, 17.12.2012, 00:16
а я взагалі забула, що завтра 21-ше число і навіть свічечки не купила, хоч збиралась. тому нажарю поп-корна і вийду на балкон спостерігати за метеоритами, цунамі і остальним дійством. НЕ прощаюсь. бо планую ще зустрічати новий рік і жити довго і щасливо.