Minerva, Купував недавно битинки STEEL. Все прийшло згідно інструкції. Розмір підбирав за допомогою їхніх вказівок по вимірюванню лівої ноги. Все пройшло вдало. Дуже задоволений усим
MSerega, На базарі можна тільки сало й мясо куплять..І все. Одежу нормальну там не купиш ніколи це точно..один ширпотреб копєєчний на якому непогано наварюють. Три варіанта- 90%- китай у нас продають за бєшенні дєньги, остальні по 5% це харьков та дніпропетровськ. Якщо наприклад їхня куртка там стое 300 грн..то у нас на базарі вона ж 1200
Додано (13.01.2013, 22:23) --------------------------------------------- MSerega, І взагалі я считаю що базарний варіант це вже для наших дідусів та бабусь..Якшо сказать по правді, мені навіть огидно вже туди ходити
Согласєн. А не давить тебе жаба що цю ж саму одежу ти можеш купити в інтернеті раз в 10 дешевше чим на базарі?
Не знаю як там Мсерега а мене і трішечки не даве, на базарі можна помірять, перед дзеркалом покрутиця подивиця чи пасує, а в інеті купиш окажиця шо рукава короткі трохи потом прийдеця самому на базарі продавать її.
Внимание (!) сообщение заговорено. модерирование данного сообщения приведёт к половому бессилию и неизлечимым венерическим заболеваниям
Патріот, ти тут прав. Але ж можна нормально себе поміряти і вибрати одяг по розміру. Nataliya, я "підсіла" на такий сайт. купувала багато речей синові, а також собі. всім задоволена, все підійшло. тим більш, е реально якісні і фірмові товари по доступній ціні, можна почитати отзиви за продавців і подумати, варто купувати щось, чи ні http://www.kidstaff.com.ua/
Додано (15.01.2013, 21:58) --------------------------------------------- NAPALM22, в десять разів дешевше - це ти загнув) якшо звісно мова не йде про наш улюблений Китай. а там якраз одяг, мяко кажучи, не ахті переважно весь
Согласєн. А не давить тебе жаба що цю ж саму одежу ти можеш купити в інтернеті раз в 10 дешевше чим на базарі?
Та ні не давить. Просто якщо так подумать то поки прийде той товар то пройде час. І я оплачую не товар а час за який він прийде. Тобто: товар на базарі стоїть дорожче але я не буду чекати коли його мені по пошті доставлять додому.
Помірять можна, а як нащот того пасує чи нє ? Шапка наприклад.
Хто ж це шапку купує в інтернеті? Мова стосується нормальних фірмових дорогих речей! Шапку можна й в любому гастрономі купити. Це попсовий товар. А на нормальних інтернет магазинах завжди є детельне пособіє як правильно підібрати розмір, та ще й кроми цього з тобою щей з'язується представник консультант, з ним ти вже більш детальніше обговорюєш всі мєлочі щоб ту саму шапку підігнати під твої стандарти! Звісно якщо ти будеш купувати на якомусь аукро то там взагали на удачу все...Можеш товару і не дождатися
MSerega, Я маю на увазі наші вітчизняні магазини.
Наскільки сказано в шапці то говорить як про українські так і про закордонні сайти.
Маючи на увазі твою "шапка", то це хтмл чи пхп код сторинки обробляємої сервером чи браузером. Знаходиться вверхній частині сторінки після кодування сторинки на опрєдєльонну мову. Це ніяким чином не стосується нашої теми. В твоєму випадку це не "шапка", а перший "пост". Будь уважним, не балакай херні та не вводь людей в оману!
Маючи на увазі твою "шапка", то це хтмл чи пхп код сторинки обробляємої сервером чи браузером. Знаходиться вверхній частині сторінки після кодування сторинки на опрєдєльонну мову.
Який ти тільки розумний.
Внимание (!) сообщение заговорено. модерирование данного сообщения приведёт к половому бессилию и неизлечимым венерическим заболеваниям
NAPALM22, Я мав на увазі шапку теми! А шапка теми це - перший пост! Як би я хотів сказать шапка сайта то так би і сказав. Тим більше що шапка сайту ніяк не стосується цієї теми.
MSerega, Шапка- це є шапка! Прошу не путати її з темами форуму чи ще якоюсь хернею! Термін шапка був ізначально придуманий народом від тегу head "голова" в хтмл розкладці. А такі малєнькі мальчики як ти, стали використовувати цей термін як не приший кобилі хвіст. Ех...молодьож... кинути б вас в 90-ті за пеньок 133..і дискету з досом..тоди б ви знали от куда умні слова беруться..Повторюю, шапка по народному, це верхній код сторінки, видимий тільки блокнотом або подібними прогами! Ніщо інше шапкою бути не може! Все інше що називають шапкою- це вже самодєятєльность малолєтніх онаністів!