Дорогі закохані юзери хотілось би почути від вас пропозиції, що можна подарувати дівчині на День Святого Валентина? І звичайно аналогічно буде корисно щось і дівчатам підказати, що можна подарувати чоловікам. Чекаємо на ваші варіанти!
моїй знайомій коханий подарував велику коробку червону у формі серця, він її змайстував сам чи з плотного картону, чи з пластику. всередині поділив на секції, в кожній розклав цукерки і шоколадки. Також він надув багато кульок, які літали під стелею. а до ниток були привязані маленькі згорнуті бумажки (на них він понаписував компліменти різні). Це оригінальний і недорогий варіант привітання, який міг би використати хлопець. Дівчата - натури романтичні, обовязкого оцінять старання. Ще варіант - подарувати букет з паперових квітів, де приховані цукерки. Можна купити багато маленьких шоколадок, але обгорнути їх в обгортки, де були з зображені ваші спільні романтичні фото. Ну а чоловікам, я думаю, треба щось практичніше, їм такі няшні подаруночки не підійдуть. Тому нам, дамам. треба почесати хорошеньку репу...)))або вигадати шось еротичне
Ми з чоловіком домовились, що коли є фінансова можливість дарувати один одному подорож. Не обов'язково кудись далеко. Просто, щоб можна було спокійно провести час разом. Ще до одруження ми з чоловіком, їздили в Трускавець. Дуже приємні спогади. Родзинкою всього відпочинку стала ванна біля ліжка)))Ви розумієте, що все відбувалось навколо неї. А давай подивимось кіно у ванній))а давай просто посидимо у ванній)) Класно було. Рекомендую!
Подорож то є найкращий подарунок! А якщо не вистачає грошей на романтичну поїздку до зимового Львова чи то Києва, можно просто сходити в хороше кафе. Запам'ятовуються враження, а не витрачена на них сума.
Родзинкою всього відпочинку стала ванна біля ліжка)))Ви розумієте, що все відбувалось навколо неї.
Вы меня вдохновили своими воспоминаниями. Пытаюсь спроектировать такую спальню в собственном доме ( мы как раз заканчиваем отделку) , но не знаю насколько практично, если спальня из дерева http://millwood.in.ua/spalni , а другую муж просто не приемлет, будет соседствовать с "мокрой зоной" ?
О, не лише у мене чоловік - практик)) На 14 лютого він запросив зранку мене до компа, відкрив каталог жіночого взуття https://ecco.com.ua/catalog/zhinoche-vzuttya/ - і запропонував вибрати собі обновку на літо)) Власне у мене є босоніжки і мокасинчики легкі і обновки в плани не входили, тому було дуже несподівано і приємно!
Привет. Есть же универсальный подарок, от которого трудно отказаться. Смартфон. Ни разу не видел недовольных людей, когда им такое дарили. На такой праздник я бы подарил белые смартфоны desire 820g https://stylus.ua/smartfony/cvet:belyy_lineyka:desire-820g/ Но у 820g есть и другие расцветки, если вам белый не по душе.
Мужчинам надо дарить романтический ужин при свечах со всеми вытекающими
Додано (20.01.2018, 17:19) --------------------------------------------- Например, для любителей легкой и доброй фантастики подойдет Рэй Брэдбери и его «Вино из одуванчиков». Для спокойного и уединенного отдыха поезжайте на уикенд в Grand Admiral Resort.
Для мужчины можно купить новую версию любимой online-игры. Парень наверняка оценит урок верховой езды или стрельбу из лука. Любое занятие может стать запоминающимся праздником, если вы делаете это вдвоем.