Головна Головна
Символіка Символіка
Історія Історія
img Музей
Карта району Карта району
Карта Олександрівки Карта Олександрівки
img Розклад руху поїздів
img Розклад руху автобусів
Школа №1  Школа №1
Школа №3  Школа №3
Бібліотека для дорослих Бібліотека для дорослих
Бібліотека для дітей Бібліотека для дітей
Дошка оголошень Дошка оголошень
Дошка пошани Дошка пошани
Статті  Статті
Олександрівська районна державна адміністрація  Олександірвська РДА
img Форуми
img Радіо (нове|beta)
img Фотоальбом
img Блоги
Нові повідомлення Учасники Правила форума Пошук RSS Юзербари
  • Сторінка 1 з 2
  • 1
  • 2
  • »
Подарунок на День Святого Валентина
MSbot
Гігант думки
Репутація: 31
Нагороди: 22

Повідомлення # 1 | 14:30
Дорогі закохані юзери хотілось би почути від вас пропозиції, що можна подарувати дівчині на День Святого Валентина? І звичайно аналогічно буде корисно щось і дівчатам підказати, що можна подарувати чоловікам. Чекаємо на ваші варіанти!

Minerva
Гігант думки
Репутація: 10
Нагороди: 14

Повідомлення # 2 | 23:06
моїй знайомій коханий подарував велику коробку червону у формі серця, він її змайстував сам чи з плотного картону, чи з пластику. всередині поділив на секції, в кожній розклав цукерки і шоколадки. Також він надув багато кульок, які літали під стелею. а до ниток були привязані маленькі згорнуті бумажки (на них він понаписував компліменти різні). Це оригінальний і недорогий варіант привітання, який міг би використати хлопець. Дівчата - натури романтичні, обовязкого оцінять старання. 
Ще варіант - подарувати букет з паперових квітів, де приховані цукерки. Можна купити багато маленьких шоколадок, але обгорнути їх в обгортки, де були з зображені ваші спільні романтичні фото. 
Ну а чоловікам, я думаю, треба щось практичніше, їм такі няшні подаруночки не підійдуть. Тому нам, дамам. треба почесати хорошеньку репу...)))або вигадати шось еротичне

я женщина творческая - хочу творю, хочу вытворяю!
stanislavatrach
Читач
Репутація: 0
Нагороди: 0

Повідомлення # 3 | 08:58
Ми з чоловіком домовились, що коли є фінансова можливість дарувати один одному подорож. Не обов'язково кудись далеко. Просто, щоб можна було спокійно провести час разом. Ще до одруження ми з чоловіком, їздили в Трускавець. Дуже приємні спогади. Родзинкою всього відпочинку стала ванна біля ліжка)))Ви розумієте, що все відбувалось навколо неї. А давай подивимось кіно у ванній))а давай просто посидимо у ванній)) Класно було. Рекомендую!
78cheri
Читач
Рівень зауважень

Повідомлення # 4 | 10:36
Дуже гарним подарунком стане набір посуду, наприклад http://www.origin-kitchen.com.ua/test-snt/35494-3715-2020-.html, з сердечками в тему)
AmourTier
Читач
Рівень зауважень

Повідомлення # 5 | 21:16
Подорож то є найкращий подарунок! А якщо не вистачає грошей на романтичну поїздку до зимового Львова чи то Києва, можно просто сходити в хороше кафе. Запам'ятовуються враження, а не витрачена на них сума.
Frida
Читач

Повідомлення # 6 | 09:08
Цитата stanislavatrach ()
Родзинкою всього відпочинку стала ванна біля ліжка)))Ви розумієте, що все відбувалось навколо неї.

Вы меня вдохновили своими воспоминаниями. Пытаюсь спроектировать такую спальню в собственном доме ( мы как раз заканчиваем отделку) , но не знаю насколько практично, если спальня из дерева http://millwood.in.ua/spalni , а другую муж просто не приемлет, будет соседствовать с "мокрой зоной" ?
Беллатрикс
Читач
Рівень зауважень

Повідомлення # 7 | 13:49
О, не лише у мене чоловік - практик)) На 14 лютого він запросив зранку мене до компа, відкрив каталог жіночого взуття https://ecco.com.ua/catalog/zhinoche-vzuttya/ - і запропонував вибрати собі обновку на літо)) Власне у мене є босоніжки і мокасинчики легкі і обновки в плани не входили, тому було дуже несподівано і приємно! smile
gyra
Читач

Повідомлення # 8 | 12:20
Ессо хорошая обувь сам люблю
Мурзик
Читач

Повідомлення # 9 | 14:21
Привет. Есть же универсальный подарок, от которого трудно отказаться. Смартфон. Ни разу не видел недовольных людей, когда им такое дарили. На такой праздник я бы подарил белые смартфоны desire 820g https://stylus.ua/smartfony/cvet:belyy_lineyka:desire-820g/ Но у 820g есть и другие расцветки, если вам белый не по душе.
tikhonova
Читач

Повідомлення # 10 | 17:09
Сердечка из стекла, разделенные пополам на подставке - у каждого из влюбленных по статуэтке. Можно имена выгравировать
violanecr
Читач

Повідомлення # 11 | 17:12
Джентельменский набор: конфеты, вино и букет цветов.
tikhonova
Читач

Повідомлення # 12 | 17:12
Точно! Самый оптимальный вариант - торт в форме сердечка и нормальный подарок - ничего выдумывать не надо
wwwandeg
Читач
Нагороди: 1

Повідомлення # 13 | 17:15
Я много чего дарил - портреты, букеты, сонеты, даже на асфальте по молодости писал признания - не помогло
borislevitskiy52
Читач

Повідомлення # 14 | 17:16
Украшения, духи, цветы - обязательно
tikhonova
Читач

Повідомлення # 15 | 17:16
Цветы - обязательно, вы правы. Женщины это любят!
pandalesnaa
Читач

Повідомлення # 16 | 17:17
А мужчинам что дарить? Цветы для мужчины - это не подарок!
violanecr
Читач

Повідомлення # 17 | 17:19
Мужчинам надо дарить романтический ужин при свечах со всеми вытекающими

Додано (20.01.2018, 17:19)
---------------------------------------------
Например, для любителей легкой и доброй фантастики подойдет Рэй Брэдбери и его «Вино из одуванчиков». Для спокойного и уединенного отдыха поезжайте на уикенд в Grand Admiral Resort.

wwwandeg
Читач
Нагороди: 1

Повідомлення # 18 | 17:20
Может сертификат на лечение волос или романтический вечер в SPA.
pandalesnaa
Читач

Повідомлення # 19 | 17:21
Еще классный вариант - мастер-класс известного художника, а для дизайнера подойдет продвинутый курс веб-дизайна.
tikhonova
Читач

Повідомлення # 20 | 17:21
Для мужчины можно купить новую версию любимой online-игры. Парень наверняка оценит урок верховой езды или стрельбу из лука. Любое занятие может стать запоминающимся праздником, если вы делаете это вдвоем.
borislevitskiy52
Читач

Повідомлення # 21 | 17:23
Отлично, столько вариантов - можно выбирать
tikhonova
Читач

Повідомлення # 22 | 17:23
Вы что выбираете, если не секрет?
borislevitskiy52
Читач

Повідомлення # 23 | 17:25
мастер-классы сейчас ищу по выпечке, жена любит готовить
innatomashevskaya72
Читач

Повідомлення # 24 | 17:26
Отличная темка, актуальная. Подпишусь
violanecr
Читач

Повідомлення # 25 | 17:27
Еще можно своими руками что-то сотворить - это очень ценится
  • Сторінка 1 з 2
  • 1
  • 2
  • »
Пошук:
Вверх
© Інтернет-портал "Олександрівка.ІНФО". Олександрівка Кіровоградської області.
При використанні будь-якого матеріалу посилання на сайт обов'язкове
Адмінстрація не несе відповідальність за зміст статтей/новин а тим більше за комментарі до них.

Сайт створено в 2007 році. Всі права на сайт та матеріали що розміщуються на ньому належать українському народові.

Без ГМО.
Використовуються технології uCoz
» Обмін посиланнями
» Реклама на сайті
» Зворотній зв`язок

» Гостьова книга

Ми в соц. мережах: