Особисто я ніколи про це не задумувалася, але цікаво почути Ваші думки. Уявімо,ти дізнаєшся, що сьогодні ввечері помреш і від цього нікуди не дітись,це твоя доля! Як ти проведеш цей день , що будеш робити, а чого не будеш?
..про те, що я довідалась, нікому б не сказала..просто подарувала останні хвилини близьким людям і була б поруч з ними, проявляючи всі свої найкращі якості характеру...
намагалася б в першу половину дня поспілкуватися з усіма друзями, рідними, а після обіду побути на самоті, обдумати свое прожите життя, подивитися востаннє, як сідає сонце, а в останні моменти життя написати повідомлення коханому "Я тебе кохаю"
MSerega, тоді б напевно після твоєї смерті, всі тебе просто зненавиділи і в памяті б залишився не просто хорошим хлопцем серьожою, а .....ти сам знаєш ким))
первое - паника, а дальше глубокая депрессия и состояние аффекта, наверное я не особо бы сознавала, что творю,а если бы очнулась до смерти, то наверное отправилась к тем, кто мне дорог
Ну що, умру той умру. Проблема. З друзями не стану зв'язуватися, тільки з близькими та людиною яку вважаю своїм порадником... Я вважаю, що друзям стане легше від моєї смерті, не буде людини, яка думає за наслідки від їхніх вчинків...
...Смерть стоит того, чтобы жить, А любовь стоит того, чтобы ждать...
А я бы послал некотрых учителей(не напишу кого,а то еще прочтут ),а ротом уделил время родным и близким,вечером сходил бы на последнее диско с пацанами,погуляли бы......
Якщо дата та час моєї смерті буде затверджена насправді головними лікарями країни, то я думаю що с таким діагнозом можна зроби багато чого! Звичайно що я не гаяв би час так як ціла доба в моєму розпорядженні, це доволі багато часу. В першу чергу попросити аудієнції з нашим президентом або його радником (думаю що с таким діагнозом це буде не важко, за 10хв. скласти план проведення мого останнього дня на землі думаю що в такої людини фантазії вистачить і багато про що таку людину можна попросити, він же не відмовить помираючому громадянину, тим більше що лишилась доба до того як я здохну.) Обов’язково попросив би аудієнції з Анатолієм Онопрієнком (було б цікаво поспілкуватися навіть пів годинки з такою яркою особистістю) Обов’язково попросив би аудієнції з Головною Групою Вчених країни (декілька відповідей від вчених мені би не завадило, підписати з ними договір в якому я згоден буду на досліди над моїм тілом, нехай після мене рідним та близьким хоч якісь кошти від опитів перепадуть, але опити це вже в кінці доби) Обов’язково дав би акустичний концерт зігравши на гітарі свої пісні (думаю що буде багато бажаючих прийти подивитися як буде грати та співати людина яка однією ногою в могилі, думаю що президент не відмовить дати гарну рекламу на телебаченні, такому помираючому музиканту, навіть саме телебачення буде дуже в цьому зацікавлене) Обов’язково пригну з парашутом (навіть якщо парашут не відкриється страшного нічого не станеться, але перед цим здам свою сперму та кров в спеціальні для того Відділення) Ну і обов’язково з друзями цілу годину часу проведу на атракціоні з електричними машинками (ну от на цьому мій би день закінчився і я б вже як СУПЕР СТАР під бурні овації та мерехтіння фото апаратів вирушив до вчених помирати!)
Можна придумувати ще багато чого, але все рівно від того всього толку буде дуже мало, а точніше ніякого. Кожному хочеться як найкраще провести останній день і залишити після себе слід. Але часу завжди мало, чи то один день чи то 80 років. Люди багато часу витрачають на роздуми – „ а чи це буде правильним, що я зараз зроблю, а може я ще трішки поміркую і придумаю щось краще!” От так і проходить все життя в одних тільки роздумах, але ж ніхто із живих до сих пір не сказав що знає смисл життя, ніхто не пізнав істину, чи-то Шаулінський монах, чи-то служителі єдиному Богу, чи-то Президент будь якої країни, чи-то Масони, ким би ти не був в створеному Людьми театрі, ти все рівно лишаєшся Гомосапіонсом, существо яке використовує свій мозок на 3-5%, тож що і хто може довести і що зробити?! коли кожна людина не розвинута навіть на 50%!
Вибачте, мене понесло, просто дуже болюча тема для мене! Я і так стримувався.
Допоки на світі ще музика є, допоки цей світ душею живе!
Чего?нагулять? та не гони Серж,а вдруг я не умру(откачають ),что тогда делать с этим всем нагуляным? или ты ошибся может быть?может"погулять" хотел написать?