Головна Головна
Символіка Символіка
Історія Історія
img Музей
Карта району Карта району
Карта Олександрівки Карта Олександрівки
img Розклад руху поїздів
img Розклад руху автобусів
Школа №1  Школа №1
Школа №3  Школа №3
Бібліотека для дорослих Бібліотека для дорослих
Бібліотека для дітей Бібліотека для дітей
Дошка оголошень Дошка оголошень
Дошка пошани Дошка пошани
Статті  Статті
Олександрівська районна державна адміністрація  Олександірвська РДА
img Форуми
img Радіо (нове|beta)
img Фотоальбом
img Блоги
Нові повідомлення Учасники Правила форума Пошук RSS Юзербари
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
За що любиш Україну?
Minerva
Гігант думки
Репутація: 10
Нагороди: 14

Повідомлення # 1 | 10:46
за що любити нашу неньку-Україну? дитячий патріотизм все більше покривається чорним брудом наших політиків, і залишаються лише реалії які кожного дня відчуваємо з новим подорожчанням цін тощо.
так, це- моя батьківщина, де я зростала, мені не байдужа її доля, подобається українська мова.але..за що ж хвалити нашу державу? де заклопотані видаванням чергового закону про введення двох мов, наприклад, в той час, коли наявні більш важливі нерозвязані питання, коли діти зростають без батьків. які поїхали в чужі "ворожі" країни, де їм дадуть гроші! чого не скажеш про свою рідну країну...де в дитячому садку і то більше дисциплінованості, ніж в Верховній Раді!

якось спілкувалася з іноземною 10-літньою дівчинкою, яка сказала :" мій тато каже. що ви всі ходите на справжній "золотій" копалині, але не можете нахилитися і подивитись собі під ноги"

Додано (17.06.2008, 11:46)
---------------------------------------------
..ой з напливу емоцій зробила помилку в слові Україна biggrin

я женщина творческая - хочу творю, хочу вытворяю!
MSbot
Гігант думки
Репутація: 31
Нагороди: 22

Повідомлення # 2 | 12:19
Minerva, Я люблю її за те що вона Україна - моя Батьківщина!!! А москалів нада ...ть. Я б нехотів народитись в якійсь іншій країні! Тут хоть де-не-де залишилось чисте повітря, а в інших країнах одні гази!!!

Boriska
Шановний
Нагороди: 3

Повідомлення # 3 | 12:37
Да жизнь не очень, но стараться есть для чего. Ведь она наша страна, хоть и не заботится про нас. А я её люблю за то што нигде нет таких прекрасных мест природы :-)

Хай кеди китайські, хай джинси турецькі,
хай за душой нема ні гроша,
нікому з нас не зробиться кепсько -
бо в кожного з нас українська душа!!!
Ystina
Гігант думки
Репутація: 15
Нагороди: 5

Повідомлення # 4 | 19:44
Я ПИШАЮСЯ КРАЇНОЮ-НЕНЬКОЮ-УКРАЇНОЮ за кущ калини біля причілка, за криницю на подвірї, за колосисте жовте поле, за мову рідну барвінкову,за народ наш працьовитий і завзятий, степи родючі і сади крилаті, за двох лебедів на воді і жулавлика на селі, за сміх веселий та дитячий і за всі свої невдачі....

Єдина й неповторна
Minerva
Гігант думки

Повідомлення # 5 | 11:58
Ystina, романтичний патріотизм))..але одною "калиною і криницею" довго не проживеш:-)
мені більше подобається сам менталітет наших людей, ніж іноземців..проте хотілося б щоб у нашій країні були створені нормальні умови для повноцінного розвитку кожної особистості

grantand
Гуру
Репутація: 24
Нагороди: 22

Повідомлення # 6 | 12:34
Люблю за зиму, осень, весну и лето, за лес вместо джунглей, за то что народ попроще, за кумовство и взятки, за то что не Зимбабве, за Александровку, за Динамо Киев...которые сейчас превратилось в черти-что, за Шахтера...за то что я тут родился...вот пока за это....просто я в других странах не бывал, не с чем сравнивать.

Важно: Награды, подарки и репутация

Немного о безопасности на форуме

Кто людям помогает, тот тратит время зря. Хорошими делами прославиться нельзя.
Ystina
Гігант думки
Репутація: 15
Нагороди: 5

Повідомлення # 7 | 16:15
про те які б негаразди не траплялися, як би мені погано не жилося на Україні- я пишаюся тим, що я тут народилася, виросла, і залишаюся звичайною українкою,
і давайте домовимося -про що все таки розмовляємо -про те, за що ми любимо Україну, чи про те, які умови створені для існування

Єдина й неповторна
Minerva
Гігант думки

Повідомлення # 8 | 21:20
Ystina,
але і умови теж впливають на любов до батьківщини. ІМНО.. взагалі любов-для мене поєднує всі ці компоненти)

• Сторінка 1 з 1
  • 1
Пошук:
Вверх
© Інтернет-портал "Олександрівка.ІНФО". Олександрівка Кіровоградської області.
При використанні будь-якого матеріалу посилання на сайт обов'язкове
Адмінстрація не несе відповідальність за зміст статтей/новин а тим більше за комментарі до них.

Сайт створено в 2007 році. Всі права на сайт та матеріали що розміщуються на ньому належать українському народові.

Без ГМО.
Використовуються технології uCoz
» Обмін посиланнями
» Реклама на сайті
» Зворотній зв`язок

» Гостьова книга

Ми в соц. мережах: