Ось переглядав тему с Дня народження шановної Ystin`и, і згадав які мені дарували подарунки на День народження. Ну їх мабуть таких цікавих було два...принаймні я два пригадую. Перший подарунок це була попільничка. Попільничка - це був такий кирпич в виямками, а на ньому були автографи всіх запрошенних гостей і поздоровлення мене з Днем народження. Попільничка була гарно замотана в подарунковий папір. Дуже цікавий і вагомий подаруночок ) Здається і досі десь лежить на балконі ) А другий подарунок це був кусок якоїсь дровеняки, з якимись надписами від тих хто дарував, дівчата навіть залишили на ньому свої сліди від помади ) До цього куска була примотана якась червона стрічка, і подарунок був оголошений медаллю і мав носитися виключно на шиї )
А сам дарував ось таку картину, правда робив не сам а з другом. Там крім іменинника зображені і наші рожі. І всі розмальовані в фотошопі...чи в паінті...вже й не пам'ятаю )
А що такого оригінального дарували вам або дарували ви?
За часи проживання в гуртожитку намагалися всі подарунки дарувати незвичні. Подарунки пов'язували з прізвищем, клікухою або родом занняття. Пам'ятаю комусь на 18 років подарували памперс, слюнявчик, соску і маленьку іграшкову машинку, іншим- географу- 5 кг землі;Зеленому- велику упаковку зеленого чаю;Французу-палички для вживання іжі; братам- близнюкам - Потапам- два плакати з Потапом і Настею і Орленку- величезного орла з автографами і побажаннями, якого запакували як матрьошку. І до кожного подарунку додавався ще один, більш вагомішим, який ,як правило, вручався аж на кінець гуляння
Дадада! Тоха, помню как сейчас как мы тебе тот кирпидон с бантиком подарили! А Хоме на 18 когда-то фудболку с огромными сиськами на груди подогнали и ещё лейку 5-литровую. А мне однажды подарили 20 пачек презервативов + пистолет на пульках + пачка пэдигри. А в армии, когда я был 'духом' на днюху я весь день был 'дедом'. А вобще духам на днюху розрешают только улыбаться
_______________________________ |ТУТ МОГЛА Б БУТИ ВАША РЕКЛАМА| _______________________________
О... вспомнил. Мне 3 года назад, на деньку, одна,почти не знакомая мне девушка(которую я вживу до того не видел),прислала подарок по почте... ТРУСЫ!!!! я был афигевший И что самое главное-они мне подошли по размерах. Оригинально,правда?!
Самый неожиданный и очень приятный подарок был от Антона-сувенир с Киева,Бабка-Ежка на метле.Мне они очень нравяться и я их коллекционирую и теперь в моей коллекции есть киевская.Спасибо шеф!
Никогда у врага не бери ничего, Ни еды, ни воды не проси у него, И если еда не посыпана ядом, То сможет тебя отравить он и взглядом
мені на минуле День народження на роботі подарували здоровенний "дорослий" вазон..а я вазони просто терпіти не можу! побачивши і прийнявши з театральною посмішкою на обличчі такий дар, я подумки думала де б його приткнути...тим паче як їхати з таким одоробалом в переповненій маршрутці додому?...та і незручно якось залишати на роботі, ще образяться))..тому притиснувши новенький подарунок обома руками, я сіла на заднє сидіння і поїхала додому...зайшовши до квартири, автоматично(сама не знаю чому) обробила повисші листочки, полила, і мій вазон зробився таким пухнастим і шикарним, зовсім не схожим на того общіпанця, якого я принесла!..і тут сталося чудо! мені він став таким рідним! я навіть зловила себе на думці, що мені він дуже подобається, і пообіцяла собі подумки, ретельно доглядати і ростити "нового мешканця квартири"...ще довідалася, що такий вазон розростається дуже великим і є довголітнім.......
Мені подруга на день народження подарувала портрет, який змалювала з мого фото - то дуже сподобалось) А хлопець подарував по стандарту - телефон http://rozetka.com.ua/samsung_galaxy_s8_plus_64gb_black/p15222798/ Якщо немає фантазії, але є гроші, то чим не варіант?) Я була в захваті від подарунка, тим більше, що давно хотіла змінити свій телефон) А з вибором подарунка краще орієнтуватись на вподобання іменинника, його хоббі.
Ничего себе... лучше бы подарил путевку в теплые края на двоих. Оригинально - да. А дарить телефоны - это банально, да еще за 29 косарей. Можно было бы и скреативить.
Мій чоловік на останній день народження подарував саме те, що я хотіла - туфлі https://ecco.com.ua/catalog/tufli/ )) піддивився які сторінки дивлюсь в інтернеті, і таким чином вгадав мою мрію!))
в нас в Тернополі є хороший сайт і ціни приємні, кажуть і доставку роблять, пише безкоштовно...може чули браслети кактус. Часто ходжу вибирати туди подарунки для родичів, всякої всячини багацько, а особливо з успіхом подобається для - братовів завжди маю що вибрати. Колись вже думала, візьму грошики з дня народження і куплю таки собі 2 браслетики, такі прикольні бачила і до годинника підходить
А у меня почти был странный подарок. Жена хотела подарить стриптизершу, но я узнал об этом и отказался. Как-то неловко было бы...) Вот какая она у меня затейница) А я подарил тоже по стандарту - смартфон apple iphone 10, вот такой https://tehnoezh.ua/apple/iphone-x/ Сказать, что она была рада - это ничего не сказать.
Мне нравится, когда мне дарят полезные подарки. К примеру, подруга на Новый Год подарила мне маникюрный набор Сталекс - давно о таком мечтала и наверное подруга услышала о моих желаниях и решила мне его подарить. Приятно, когда близкие внимательно относятся к твоим мечтам.