Головна Головна
Символіка Символіка
Історія Історія
img Музей
Карта району Карта району
Карта Олександрівки Карта Олександрівки
img Розклад руху поїздів
img Розклад руху автобусів
Школа №1  Школа №1
Школа №3  Школа №3
Бібліотека для дорослих Бібліотека для дорослих
Бібліотека для дітей Бібліотека для дітей
Дошка оголошень Дошка оголошень
Дошка пошани Дошка пошани
Статті  Статті
Олександрівська районна державна адміністрація  Олександірвська РДА
img Форуми
img Радіо (нове|beta)
img Фотоальбом
img Блоги
Нові повідомлення Учасники Правила форума Пошук RSS Юзербари
  • Сторінка 1 з 2
  • 1
  • 2
  • »
Які оригінальні подарунки дарували вам або дарували ви?
grantand
Гуру
Репутація: 24
Нагороди: 22

Повідомлення # 1 | 12:43
Ось переглядав тему с Дня народження шановної Ystin`и, і згадав які мені дарували подарунки на День народження. Ну їх мабуть таких цікавих було два...принаймні я два пригадую. Перший подарунок це була попільничка. Попільничка - це був такий кирпич в виямками, а на ньому були автографи всіх запрошенних гостей і поздоровлення мене з Днем народження. Попільничка була гарно замотана в подарунковий папір. Дуже цікавий і вагомий подаруночок ) Здається і досі десь лежить на балконі ) А другий подарунок це був кусок якоїсь дровеняки, з якимись надписами від тих хто дарував, дівчата навіть залишили на ньому свої сліди від помади ) До цього куска була примотана якась червона стрічка, і подарунок був оголошений медаллю і мав носитися виключно на шиї )

А сам дарував ось таку картину, правда робив не сам а з другом. Там крім іменинника зображені і наші рожі. І всі розмальовані в фотошопі...чи в паінті...вже й не пам'ятаю )

А що такого оригінального дарували вам або дарували ви?

Додатки: 9007288.jpg (35.7 Kb)

Важно: Награды, подарки и репутация

Немного о безопасности на форуме

Кто людям помогает, тот тратит время зря. Хорошими делами прославиться нельзя.
Ystina
Гігант думки
Репутація: 15
Нагороди: 5

Повідомлення # 2 | 12:11
За часи проживання в гуртожитку намагалися всі подарунки дарувати незвичні. Подарунки пов'язували з прізвищем, клікухою або родом занняття. Пам'ятаю комусь на 18 років подарували памперс, слюнявчик, соску і маленьку іграшкову машинку, іншим- географу- 5 кг землі;Зеленому- велику упаковку зеленого чаю;Французу-палички для вживання іжі; братам- близнюкам - Потапам- два плакати з Потапом і Настею і Орленку- величезного орла з автографами і побажаннями, якого запакували як матрьошку. wacko І до кожного подарунку додавався ще один, більш вагомішим, який ,як правило, вручався аж на кінець гуляння smile

Єдина й неповторна
Murabel
Читач
Репутація: 2
Нагороди: 0

Повідомлення # 3 | 17:24
Дадада! Тоха, помню как сейчас как мы тебе тот кирпидон с бантиком подарили! А Хоме на 18 когда-то фудболку с огромными сиськами на груди подогнали и ещё лейку 5-литровую. А мне однажды подарили 20 пачек презервативов + пистолет на пульках + пачка пэдигри. А в армии, когда я был 'духом' на днюху я весь день был 'дедом'. А вобще духам на днюху розрешают только улыбаться smile

Гуру

Повідомлення # 4 | 17:29
Murabel, я думаю вот эти легендарные Хомины сиськи, за миг до печатания их на футболке biggrin

Додатки: 5091420.jpg (84.5 Kb)

Murabel
Читач
Репутація: 2

Повідомлення # 5 | 21:23
Точно! Это они! Спс за фото!

Шановний
Репутація: 15
Нагороди: 13
Рівень зауважень

Повідомлення # 6 | 22:46
Я на Весілля свого брата написав Пісню, друзям на дні народження також частенько дарував пісні які сам написав!

Повідомлення відредагував Arder - П`ятниця, 29.08.2008, 22:47

Допоки на світі ще музика є, допоки цей світ душею живе!

Хотя можно и опровергнуть...!
MC_Serega
Гігант думки
Репутація: 8
Нагороди: 5

Повідомлення # 7 | 14:29
О... вспомнил. Мне 3 года назад, на деньку, одна,почти не знакомая мне девушка(которую я вживу до того не видел),прислала подарок по почте... ТРУСЫ!!!! я был афигевший surprised
И что самое главное-они мне подошли по размерах. smile
Оригинально,правда?!

KEEP IT REAL
DarkWitch
Профі
Репутація: 19
Нагороди: 14

Повідомлення # 8 | 23:48
Самый неожиданный и очень приятный подарок был от Антона-сувенир с Киева,Бабка-Ежка на метле.Мне они очень нравяться и я их коллекционирую и теперь в моей коллекции есть киевская.Спасибо шеф! biggrin biggrin biggrin

Никогда у врага не бери ничего,
Ни еды, ни воды не проси у него,
И если еда не посыпана ядом,
То сможет тебя отравить он и взглядом
TheShadoW
Моцк :)
Репутація: 10

Повідомлення # 9 | 13:17
Да прикольная бабка =). А у мну через 3 недельки днюха. Может что-то будет интересное. Тоже отпишу. Ато щас не припоминаю...
grantand
Гуру

Повідомлення # 10 | 17:31
DarkWitch, v всегда пожалуйста! И спасибо за смайл! tongue

Cowboy
Гігант думки
Репутація: 7
Нагороди: 6
Рівень зауважень

Повідомлення # 11 | 10:27
Мне много дарили неожиданых подарков,либо по байкерской тематики, либо нужные вещички с Калифорнии, Африки, Монголии, Кентуки, Канады и т.д.

Ride-to-live
Minerva
Гігант думки
Репутація: 10
Нагороди: 14

Повідомлення # 12 | 20:35
мені на минуле День народження на роботі подарували здоровенний "дорослий" вазон..а я вазони просто терпіти не можу! побачивши і прийнявши з театральною посмішкою на обличчі такий дар, я подумки думала де б його приткнути...тим паче як їхати з таким одоробалом в переповненій маршрутці додому?...та і незручно якось залишати на роботі, ще образяться))..тому притиснувши новенький подарунок обома руками, я сіла на заднє сидіння і поїхала додому...зайшовши до квартири, автоматично(сама не знаю чому) обробила повисші листочки, полила, і мій вазон зробився таким пухнастим і шикарним, зовсім не схожим на того общіпанця, якого я принесла!..і тут сталося чудо! мені він став таким рідним! я навіть зловила себе на думці, що мені він дуже подобається, і пообіцяла собі подумки, ретельно доглядати і ростити "нового мешканця квартири"...ще довідалася, що такий вазон розростається дуже великим і є довголітнім.......

кицьку вже перехотіла купувати biggrin

я женщина творческая - хочу творю, хочу вытворяю!
Патріот
Шановний
Репутація: 4
Нагороди: 8

Повідомлення # 13 | 03:31
Якщо немає грошей то можна другій половинкі подарувати посмішку.

Внимание (!) сообщение заговорено.
модерирование данного сообщения приведёт к половому бессилию и неизлечимым венерическим заболеваниям
anso1207
Читач
Репутація: 0

Повідомлення # 14 | 21:56
А мы ребенку подарили химик шоу похожее на это. Так такое ощущение, что и себе подарок сделали. Так весело было.
gyra
Читач

Повідомлення # 15 | 12:25
мда очень оригинально
Levchenko
Читач

Повідомлення # 16 | 15:30
Цитата Патріот ()
Якщо немає грошей то можна другій половинкі подарувати посмішку.
Мелочь - а приятно)
Natali1556
Читач

Повідомлення # 17 | 15:50
Мені подруга на день народження подарувала портрет, який змалювала з мого фото - то дуже сподобалось)
А хлопець подарував по стандарту - телефон http://rozetka.com.ua/samsung_galaxy_s8_plus_64gb_black/p15222798/
Якщо немає фантазії, але є гроші, то чим не варіант?) Я була в захваті від подарунка, тим більше, що давно хотіла змінити свій телефон)
А з вибором подарунка краще орієнтуватись на вподобання іменинника, його хоббі.
Levchenko
Читач

Повідомлення # 18 | 16:23
Цитата Natali1556 ()
А хлопець подарував по стандарту - телефон http://rozetka.com.ua/samsung_galaxy_s8_plus_64gb_black/p15222798/Якщо немає фантазії, але є гроші, то чим не варіант?) Я була в захваті від подарунка, тим більше, що давно хотіла змінити свій телефон)
Ничего себе... лучше бы подарил путевку в теплые края на двоих. Оригинально - да. А дарить телефоны - это банально, да еще за 29 косарей. Можно было бы и скреативить.
blackcat83house
Читач

Повідомлення # 19 | 21:47
Мій чоловік на останній день народження подарував саме те, що я хотіла - туфлі https://ecco.com.ua/catalog/tufli/ )) піддивився які сторінки дивлюсь в інтернеті, і таким чином вгадав мою мрію!))
jaroslav_turchin
Читач

Повідомлення # 20 | 11:19
в нас в Тернополі є хороший сайт і ціни приємні, кажуть і доставку роблять, пише безкоштовно...може чули браслети кактус. Часто ходжу вибирати туди подарунки для родичів, всякої всячини багацько, а особливо з успіхом подобається для - братовів завжди маю що вибрати. Колись вже думала, візьму грошики з дня народження і куплю таки собі 2 браслетики, такі прикольні бачила і до годинника підходить
Fury
Читач

Повідомлення # 21 | 21:59
А у меня почти был странный подарок. Жена хотела подарить стриптизершу, но я узнал об этом и отказался. Как-то неловко было бы...)
Вот какая она у меня затейница)
А я подарил тоже по стандарту - смартфон apple iphone 10, вот такой https://tehnoezh.ua/apple/iphone-x/
Сказать, что она была рада - это ничего не сказать.
lopirevair
Читач
Нагороди: 1

Повідомлення # 22 | 10:20
Мы обычно дарим деньги в конверте - это самый простой вариант
tikhonova
Читач

Повідомлення # 23 | 10:22
Мне нравится, когда мне дарят полезные подарки. К примеру, подруга на Новый Год подарила мне маникюрный набор Сталекс - давно о таком мечтала и наверное подруга услышала о моих желаниях и решила мне его подарить. Приятно, когда близкие внимательно относятся к твоим мечтам.
Беллатрикс
Читач
Рівень зауважень

Повідомлення # 24 | 15:43
Получила от подруги в подарок набор для будущей мамы glossary.ua/nabory-dlya-budushchikh-mam/ от фирмы Мамбино Органикс.
Было очень приятно! smile
Perirus5
Читач

Повідомлення # 25 | 09:57
Пожалуй самый оригинальный это был какой-то набор для рыбалки... это при учете что я там ни разу не был и даже не знаю что это
  • Сторінка 1 з 2
  • 1
  • 2
  • »
Пошук:
Вверх
© Інтернет-портал "Олександрівка.ІНФО". Олександрівка Кіровоградської області.
При використанні будь-якого матеріалу посилання на сайт обов'язкове
Адмінстрація не несе відповідальність за зміст статтей/новин а тим більше за комментарі до них.

Сайт створено в 2007 році. Всі права на сайт та матеріали що розміщуються на ньому належать українському народові.

Без ГМО.
Використовуються технології uCoz
» Обмін посиланнями
» Реклама на сайті
» Зворотній зв`язок

» Гостьова книга

Ми в соц. мережах: