Не буду говорити за всю політику і владу , скажу лише пару слів за нашу рідну Олександрівську владу. Не хочу нікого критикувати, але якби я відносилася до своїх службових обов'язків так, як це робить одна відома в Олександрівці людина, я, мабуть, би вже й не працювала. За останній рік спостерігала за заходами, на яких виступала вказана особа, і була дуже - дуже здивована. Чому від мене весь час вимагають чіткості, послідовності і ясності- а у Вас я цього не замітила. На всіх виступах Ви користувалися текстом, який хтось писав і якого Ви в очі не бачили(зі сторони дуже смішно і таке враження, наче Ви взагалі читати не вмієте!). Я не можу аналізувати всю сферу діяльності Олександрівського апарату- за браком знань та досвіду- скажу за культурно - масові заходи- влада або не помічає, що відбувається в районі або просто ігновує, ті пропозиції, які поступають. Шановні, задіюйте молодь хоч десь- вони в нас "гинуть і помирають".Або якимось чином карайте батьків за їхню діяльність. Ну відкрили ми парк, а за тиждень там,вибачте на слові, "свинюшник", центральна вулиця й так не сильно гарна, а тепер взагалі. Не хочу говорити про те, що лавочки поставили, а коли ж будуть урни????А розважальних програм взагалі немає- ні для діток, ні для молоді- на день Молоді планувалася на стадіоні дискотека- передумали, не зробили.... Селище потроху гине- і якщо про нього нормально не подбати, наслідки будуть плачевні...
Люба! Зразу видно учительку! (Не ображайся!) А в селищi кiлька влад - вищеназвана, селищна рада, громадськi органiзацii, партii рiзнi, iнше! А пiдприємцi що, не влада? Не буду робити рекламу одному мiсту - там на номерних знаках на домах - реклама(скромна) - назва пiдприємств. Можу дати фото. Повiрте - i знаки, i будинки та навколо - в порядку! Бо є автори, заiнтересованi люди! А в парках - список "шефiв" - звiсно що теж з рекламою! За порядок треба ж чимось платити! От i маємо - нам порядок, вам реклама! А як на все дивляться обласнi чиновники? Не думаю, що всим задоволенi. I взагалi не завадило б селищу мати своє "лице". Щоб усi говорили саме про ОДНУ Олександрiвку, з 70-ти на Украiнi!iОдного цукрозаводу недостатньо!
Леонiд, наша влада і цукровий завод пустила по течії, поки живий був Юрій Федорович Цюкало було все в порядку, а тепер що, самого заводу як такого майже й немає...
Ystina, влада, яку ти згадала, має багато підрозділів. Я працюю в одному з підрозділів. З моєї точки зору, все починається з найнижчої ланки. Наведу приклад: з Міністерства ... України приходить наказ на Кіровоградську обласну державну адміністрацію. Цей наказ передається на всі районні адміністрації, втому числі Олександрівську. ОРДА передає певному своєму підрозділу. Існує певна "кучка" людей, яка підзвітна цьому підрозділу. Так от, якщо оця, так звана "кучка" людей не виконує поставлене перед нею завдання, підрозділ не може звести всі дані і подати в ОРДА, а ОРДА не може подати зведену інформацію в КОДА, яка в свою чергу не може подати в Міністерство ... України. І починається Міністерство давить на КОДА, КОДА на ОРДА, ОРДА на підрозділи, а підрозділи на оту "кучку" людей. "Кучка" людей говорить, що поганий підрозділ, підрозділ по наростаючій. Так дати владу отій "кучці" людей, повірте, буде те саме. А я ставлюся до влади паралельно, мені всеодно хто буде моїм начальником, хто буде при владі, для мене головне виконувати свої обов'язки, і саме головне вчасно.
Повідомлення відредагував Побєда - П`ятниця, 01.08.2008, 12:15
...Смерть стоит того, чтобы жить, А любовь стоит того, чтобы ждать...
Побєда, немного не понятно из сообщения. "Кучка" не выполняет сам приказ или несвоевременно отчитывается о его выполнении? Не знаю, как здесь, но бывает (пусть и редко), что иногда народ поступает по пословице "Плохие приказы плохо выполняются". Значит составитель приказа должен делать как инженер-конструктор - представлять:А как будет исполняться его приказ? Еще одна пословица:"Гладко было на бумаге - да забыли про овраги!" Но если с приказом все в порядке, то ведь есть инструкции по исполнению, система стимулирования исполнительской дисциплины. Верно говорят - "Премию дают, а не снимают" (ее надо заработать)
Повідомлення відредагував Леонiд - Субота, 02.08.2008, 22:00
grantand, маючи стаж роботи 1 рік, я добре знаю, що якщо керівництво слідкує за роботою бухгалтерії, а вона в свою чергу звітується перед ним кожного дня, то заробітна плата буде виплачуватися вчасно. Леонiд, коли наказ переданий на виконання і снує певна група людей, які відповідають за його виконання. Серед цієї групи існує "кучка" (дві і більше людини), які виконувати його не мають бажання і "тормозять" його виконання. Що стосується наказів, то вони вони видаються "нормальні" (виходячи з наказів, які отримує наш підрозділ), а от, що стосується листів, то тут я не буду заперечувати, що вони дійсно іноді "брєдові". Та інформація, що подається нікому не потрібна.
...Смерть стоит того, чтобы жить, А любовь стоит того, чтобы ждать...
Влада у нас нормальна, наближена до людей. На джипах не всі президенти країн Європи курсують, а в нас це звичайне явище, не вже скілько "Олто" прибутку дає?
Додано (05.08.2008, 14:44) --------------------------------------------- Напевне незабаром на розі Леніна-Чкалова зросте мегасупермаркет, з достовірних джерел стало відомо, що "Олто" придбав пан Табалов, а можливо, що кошти підуть з Олександрівки для "просування" ШАІ на Київ.
"Не надо мешать свою шерсть с государственной!" (Кажется с к\ф"Кавказская пленница" ) Вообще то власть выбирают или назначают согласно действующим законам. А решения власти надо выполнять, иначе это называется по другому. О чиновниках, как гражданах и говорить надо в других темах - уважая их как и себя. Или не так?
А про случай "...існує "кучка" (дві і більше людини), які виконувати його не мають бажання і "тормозять" його виконання." - здесь два верных решения - 1) Руководство прислушивается к мнению "кучки" и исправляет ошибки. 2) Руководство наказывает "кучку", если ошибки нет.