Уявіть що у вас є можливість прожити своє життя заново, при тому що ви б пам'ятали своє попереднє життя. Хотіли б ви прожити своє життя заново ну і можливо виправити якісь вчинки, помилки чи зробити те що могли але не зробили в своєму житті?
І сам відповім на своє питання. Як я вже казав неодноразово, я вірю в долю і лише по цій причині не хотів би пережити своє життя заново. Тому, що вважаю що виправити свої помилки неможливо. Не можливо по тій причині що всі події в нашому житті взаємопов'язані. Тобто змінюючи одну будь-яку подію ми змінюєму повністю свою долю і своє життя. А отже переживаємо не життя з виправленими помилками, а зовсім інше життя в якому ми зробимо ще достатньо багато нових помилок.
grantand, на дану тему раджу подивитися фільм "ефект метелика". цілком погоджуюся з тобою- змінюючи один хибний вчинок, всі наступні події також будуть змінюватися і можливо призведуть до ще гіршого результату, ніж міг би бути. я б не хотіла прожити своє життя заново. адже на зроблених помилках ми вчимося і стаємо ще сильнішими. ідеальне безпомилкове життя було б просто сіре і звичайне. ..але якщо б кожен з нас проживав своє життя заново, то аж ніяк не хотілося б пам'ятати попереднє..
Навіть, якби в мене була така можливість заново прожити своє життя, я б відмовилася, тому що то же була б не я. Адже саме таке наше життя, саме різні життєві ситуації роблять нас такими єдиними і неповторними
Эту же самую жизнь -не хотела бы, я бы еще больше ошибок наделала А вот если возможно было после смерти переродиться (не помню в какой это вере) - то взможно хотела б прожить еще одну какуюто жизнь, и не обязательно человека или даже животного...