Мабуть багато хто помітив що в нашому містечку тенденція розвитку така: будують багато барів і багато якихось спортзалів - пішов в бар накурився, напився а на наступний день в спортзал поправити здоровья.
Якби в мене була можливість, я б знову зробив би з колишнього кінотеатра "Дружба" - кінотеатр, а не якийсь там спортивний заклад. По-перше це б сприяло розвитку культури, по-друге народу нема більше куди піти ніж в бари, по-третьє в Олександрівці досить багато молоді яким би я думаю було б набагато цікавіше ходити в кінотеатр а не в спортзали і бари, в-четверте молоді настільки достатньо, що я думаю що фільми які б показувалися в кінотеатрі легко окуповувалися навіть якби квиток коштував 10 грн., оскільки в кінотеатрі можна б було зробити міні-бар, чи кафе в якому б ціни були хоч на декілька б копійок нижчі.
Принаймні це б могло б знизити цікавість до барів.
да..за дружбу это вообще бред!!! сделать спорт-зал..пипец...я б сама не отказалась бы пойти на какой то фильм вечером..потом на лавочку с пивом..романтика...а так, это только в моих мечтах((
Я повністю підтримую адміна. Краще б відновили кінотеатр, а то зробила з нього ДЮСШ. А там навіть тренажери не для загального користування, вони пристосовані для домашнього міні-спортивного залу.
...Смерть стоит того, чтобы жить, А любовь стоит того, чтобы ждать...
Да краще було б Дружбу відновити)а спортивний комплекс побудувати новий, адже у нас в не має нормального спортзалу, де можна було б грати зимою у футбол)
Дружба - це вже закрита тема!!!!! Потрібно просто підтримувати фільмотеку в ДК. А як підтримувати - активно вчителям агітувати на похід в кіно! Потім і батьки підуть більш масово!
наши люди не хавают культуру! Им жалко 2 грн, не то что 10-ть, о чём речь. Кинотеатр в убытке, поэтому и нету его,хотя кинотеатр может сделать любой, проектор купил, всё остальное ДК даст, и можна крутить, бизнес блин
Cowboy, гг..нет, то получиться ацтой. Кинотеатр должен быть похож на кинотеатр, а не на проектор который транслирует фильмы на белую скатерть в ДК. Кинотеатр должен быть оформлен как кинотеатр, там должны быть мягкие стулья, куча плакатов и афиш новых фильмов, здоровый экран, хороший качественный звук, поп-корн и пиво. Кинотеатр в моем понимании это отдельное помещение, специально оборудованое для просмотра фильмов. Трудно объяснить, но ходить в ДК и выткать фильмы с какого-то проектора на натянутое полотно меня не вставляет.
Пацаны, а зачем вам в Александровке кинотеатр? его сдесь полюбасику не будет. В Киеве посмотрели фильмец какой-нить и капец. я лично в Черкассах ходил пару раз на кино... классно было
Ystina, тем более что все фильмі стали крутить на Украинском! А єто просто не воспринемаеться. Очень нада много денег чтоб кинотеатр сделать, и он не будет окупаться
Ystina, та я ничего не говорю против, я даже был бы рад чтобы был "Синема" в нас, но... его сдесь никогда не будет.Хотя бы тот(типа кинотеатр) что в ДК могли оставить!